Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

Příšernost, ve které exhibovaly různé kreatury snažící se o zpěv. Zbytečná porota, která nadržovala důchodcům a menšinám. Korunu tomu všemu nasazoval svým zpěvem Pavel "Popelka" Trávníček. U CaryMaryFuckových videí se pochopitelně také řežu smíchy, jenže tenhle pořad byl bohužel myšlen zcela vážně. Takže odpad. ()

Jandecka odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni, co se pohybujeme trochu více na YT asi dobře známe následující DOREMI vystoupení: Jednou z lesa domů se, dorous podrous potkal vrabce, který vrabec má zoba, vrabec se hlí nechá zob a hró hned se ptá: Čemu se zechá v davré z lesa, právě nehní hnát. Řechta. To vystihuje chrakter celého pořadu dokonale, že až můžeme zapomenout na Ú.Í.U.A.Á ting ťeng a "Tancuj, vole!"... ()

Reklama

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

BRRRRRRRR. Ještě ted se osypu, když to někdy v noci náhodou kousek spatřím, něco tak stupidního může vymyslet jen blb. Když to začalo na Primě nechalo se to bylo to nové neokoukané, ale pak co z toho udělali a hlavně nova, Trapnost a nevkus až běda. Jak se tohle mohlo někomu líbit nechápu. Dvojice moderátorů mě děsně lezla na nervi. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní karaoke ukazující místo pěveckého umění povětšinou krákorání, chroptění, dýchavičnost či náběhy na infarkt. To by ještě nebylo tak hrozné, kdyby nebylo rozhovorů vedených Sabinou Laurinovou a Pavlem Trávníčkem. Obzvláště druhý jmenovaný dokázal vnést do dialogu tolik tuposti, pitvoření a slizkosti, že jsem se cítil trapně i za něj. Pokud by si dramaturgové dali práci se sehnáním kvalitního hudebního doprovodu a trochou stylizace soutěžících, mohlo by jít o poměrně zajímavý pořad, takovou každotýdenní instantní superstar. ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

I extrémně netalentovaní lidé bez pudu sebezáchovy by měli mít možnost, aby se mohli veřejně znemožnit a tento pořad jim to dokonale umožnil. Kdybych se dokázal za ty hýkající exhibicionisty nestydět, tak bych si možná nějakou hvězdu vymyslel, ale nikdy jsem žádné rozjuchané vystoupení nedokázal doposlouchat do poslední noty, takže za mne zasloužených 0% a velká gratulace. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama