Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Kvalita dílů byla proměnlivá, ale když si člověk vybere pár těch, kde byli fakt exoti, tak se pobaví kvalitně. Namátkou mě napadá třeba díl s Kamarádem Kudrnáčem, který působil jako od Andyho Kaufmanna, nebo ten s Tygřím spárem. Do toho Trávníček jel oplzlý fóry a Sabina byla ňuňu. Občas je něco k dohledání na YouTube, doporučuju. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Niektorí ľudia za cenu toho, že budú v televízii sú ochotní zo seba urobiť úplnych volov. Zopár takým sa to podarilo práve v tejto hudobno-súťažnej show. Pretože nie každý má dar od Boha spievať. Lenže veľa jedincov si to nedokáže uvedomiť. Počúvať spevácke výkony niektorých súťažiacich už nebolo ani zábavné, ale skôr až trapné. Avšak aj to patrí do podobného typu relácie. Jednoduchá zábava, pre jednoduchých televíznych divákov. Zostarnutý princ Pavel Trávniček a šťavajzna Sabina Laurinová sa na moderovanie "DO-RE-MI" dobre hodili. ** ()

Reklama

Devilian 

všechny recenze uživatele

Díky reprízám a jednomu nejmenovanému kanálu na Youtube si můžu tenhle análně-mozkový výplach kdykoliv připomenout a hýkat nad jeho debilností smíchy. Původně jsem tomu dala Odpad! Jenže! Tohle je tak DOKONALÝ zdroj neuvěřitelně idiotské zábavy, nad kterým člověk kroutí hlavou, že nelze jinak, než dát čistých 5 hvězd. ()

Cooller odpad!

všechny recenze uživatele

citově zaujaté, nevkusné, neprofesionální, nudné... takhle a více slovy bych to mohl popsat a každý by bez napovědy pochopil že se jedná právě o DO-RE-MI.... ale sabinka tyhle roky byla "prcatelna" což jak je u mě znamo bych ji měl dat asi 5* co?... ne žertuju tady udělam vyjimku... odpad a sakra že velkej ()

CyriC

všechny recenze uživatele

Tento pořád nemůžu ohodnotit. Nechápu, zda všichni ti asociálové či blázni byli vybírání náschvál nebo ne. Každopádně to bylo neskutečné panoptikum všemožných pošuků, vidláků či jiných cvoků. Jak už bylo řečeno, tento pořad je tak trapný a blbý, až je vlastně naprosto perfektní. Summer piss, summer gay! Okena princ! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama