Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak si mohl Vladimír Železný někdy stěžovat na to, že ostatní televize kopírují TV Nova. Tento pořad je jen vykrádačkou Caruso Show z Primy. Jediný rozdíl spočívá v počtu porotců a bodovém ohodnocení. Velké poděkování ale zaslouží CaryMaryFuck, který na YouTube nahrává ta nejpříšernější vystoupení "zpěváků z ulice", čímž znovu vyplouvá na povrch to, co (ne)mělo být zapomenuto. (454.) ()

Reklama

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Král antipatie Trávníček s hloupou husou Laurinovou a idiotskými, nezaměstnanými ""zpěváky"" (dvojité uvozovky, protože jedny byly prostě málo), kteří se právě vyrojili ze sprch a běží vstříc slávě před kameru. Hodnotící hosté, bojící se vyjádřit svůj pravý názor, nuda, trapnost, zoufalství... 0/10 ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ufff... takový předskokan Superstar po českém způsobu. S podobným formátem se nedokázalo tehdy vůbec pracovat a podle toho to vypadalo. Viděl jsem jen pár dílů a málokterý se dokázal vyhnout trapnosti. A to nemyslím jen trapnosti soutěžících, ale vůbec celého formátu, kdy se smích dostavoval vždy nechtěně. Za Trávníčka s Laurinovou zvedám hodnocení na jednu hvězdu, ale víc dát nejde. ()

acn odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka zrůdnosti, imbecility a naprosté zdegenerovanosti některých jedinců českého národa, uváděná pernamentně najebaným princem za zvuku jakýchsi epických monotónních tónů. Znásilnění některých velikánů ( Werich.. ) v přímém přenosu, podpořené potleskem vymazaných mozků. Chci poznat toho,kdo viděl všechny díly tohoto panoptika hrůzy. Předpokládám však,že toto by nezvádl ani Superman, natož obyčejný smrtelník. Zvláště vydatná jsou sóla prince a některé naprosto nepopsatelné výstupy, například teplouška Hranáče, milovník Míšánka Davida popíjejíc kolu ( sice mimo rytmus,ale hlavně že mám kolu ne? ) či další ze sekce "Kings of Okena and Chlast". ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama