Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Knor 

všechny recenze uživatele

Půl hvězdy za Sabinu, protože ona byla v tý době asi to nejerotičtější co se na obrazovce mohlo objevit. A půl hvězdy za ty všechny degenerovaný vystoupení pacientů, u kterých sice nechápavě kroutím hlavou, ale nasměju se dost. Extrémní obludárium labilních jedinců ... výstižněji tento pořad popsat asi nejde :-) ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu - proč nenechat národ, ať si kurví vkus sledováním trapného počínání mentálně retardovaných pěvců, že. Málokdo potěší oko lopatovo více, než jeho dvojník uvrhnutý do neštěstí. Pořadu nešlo vytýkat ani fakt, že vytáhl Trávníka z klobouku zapomění a vrhl zpátky do arény. Do atmosféry demence jeho ultraslizký projev výborně zapadal. Ani Laurinka nezklamala, je prostě pitomeček a to se vyplatí. Ovšem to, co nikdy nemohu této kujebákovině odpustit - stala se pekelnou branou, kterou se prohomil do světa showbusinessu Hranáč, ďáblův osobní rozkuřovač. ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat "Česko hledá antitalent". Vystupují tady naprostí zpěváčtí diletanti a dostávají za své výkony známky ze soucitu. Porota má k dispozici sedm stupňu hodnocení a dlouho jsem neviděl, že by někdo použil něco horšího než trojku. Tolik k věrohodnosti. Stejnou metodu pozitivního hodnocení zpěváků ze soucitu aplikují také v Caruso show. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vlezlej Trávniček a zpěváci bez špetky soudnosti. Tenhle pořad snad ani nemohl vzniknout v produkci jiné televize, než je Nova. Ta si totiž velmi libuje v produkci pořadů, které pravidelně balancují na prahu jedné hvězdy a klasického televizního odpadu. Přesto dávám jednu hvězdu, protože když si zadáte do youtube hledat "doremi", tak vám vyjede hned několik "nejlepších" vystoupení, u kterých se minimálně jednou zasmějete. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama