Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

inutihar odpad!

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě odpad, ale na druhou stranu pětihvězičková záležitost. Neuvěřitelně bizarní doklad toho, co všechno byly schopné televizní stanice v ČR vysílat dávno před vlnou superstar, reality show a TV věštců. Moderátorská kombinace sjetého Trávnička a totálně vygumované Sabiny (ale hezká byla, to zase jo) byla opravdu smrtící. Archivní videa na youtube spolehlivě rozproudí zábavu na jakékoliv akci. ()

acn odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka zrůdnosti, imbecility a naprosté zdegenerovanosti některých jedinců českého národa, uváděná pernamentně najebaným princem za zvuku jakýchsi epických monotónních tónů. Znásilnění některých velikánů ( Werich.. ) v přímém přenosu, podpořené potleskem vymazaných mozků. Chci poznat toho,kdo viděl všechny díly tohoto panoptika hrůzy. Předpokládám však,že toto by nezvádl ani Superman, natož obyčejný smrtelník. Zvláště vydatná jsou sóla prince a některé naprosto nepopsatelné výstupy, například teplouška Hranáče, milovník Míšánka Davida popíjejíc kolu ( sice mimo rytmus,ale hlavně že mám kolu ne? ) či další ze sekce "Kings of Okena and Chlast". ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle byla fakt bomba.. člověk se vážně nasmál!! Nedávno jsem měl tu jedinečnou čest při reprízách opět slédnout komičnost a zbytečnost celého projektu a do kolen mě dostalo následující: podprůměrné "zpěváky" vystřídala sympatická Romka, která překvapila ve svém mladém věku čtyřmy potomky, a která hlavně (na dané poměry) strhla úžasné hlasové rodeo a předsedkyně poroty (jakási selka z dědiny) se projevila jako solidní rasistka a střelila 3 "prý ať protočí i jiné číslice" (nej 5, nejméně 1) a zbytek poroty se alibisticky držel počtu jejích dětí a postupně ukázal svůj vřelý vztah k menšinám.. Pak před diváky nastoupil rozklepanej dědula bez hlasu, intonace, rytmu, prostě děs, každopádně TOP hodnocení jen skákalo!! ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hnusný zážitek. Někdo z produkce Novy si vzpomněl na bolševiský pořad Hledáme nové talenty a v 90. letech stále ještě nebylo dost skillů udělat z tohoto žánru nynější Superstar a všechny ty otravný Talenty. Trávníček se Sabinou byli hrozní (kreténi), krepáková výzdoba studia ještě horší, porotci nekompetentní a výkony zpěváků vpravdě ohavný. ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Král antipatie Trávníček s hloupou husou Laurinovou a idiotskými, nezaměstnanými ""zpěváky"" (dvojité uvozovky, protože jedny byly prostě málo), kteří se právě vyrojili ze sprch a běží vstříc slávě před kameru. Hodnotící hosté, bojící se vyjádřit svůj pravý názor, nuda, trapnost, zoufalství... 0/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama