Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Aeres odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro je mi až studno tenhle "pořad" hodnotit... Prequel ke všem Superstar a X-Traktorům... navíc s odporným a slizkým Trávníčkem (kterého ze srdce nesnáším - nevšimli jste si, že ne), který krouží okolo duté Laurinové, jakoby ji chtěl ojet... -počkat... on to vlastně stejně udělal, a navíc sériově. Stejně tam nejzqujeleji zpíval Martínek Hranáč z Vyvolených, který téměř dokonale vystihnul během svých 4 minut slávy celkovou myšlenku této výplně mezi reklamami. ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Díky reprízám a jednomu nejmenovanému kanálu na Youtube si můžu tenhle análně-mozkový výplach kdykoliv připomenout a hýkat nad jeho debilností smíchy. Původně jsem tomu dala Odpad! Jenže! Tohle je tak DOKONALÝ zdroj neuvěřitelně idiotské zábavy, nad kterým člověk kroutí hlavou, že nelze jinak, než dát čistých 5 hvězd. ()

Reklama

CyriC

všechny recenze uživatele

Tento pořád nemůžu ohodnotit. Nechápu, zda všichni ti asociálové či blázni byli vybírání náschvál nebo ne. Každopádně to bylo neskutečné panoptikum všemožných pošuků, vidláků či jiných cvoků. Jak už bylo řečeno, tento pořad je tak trapný a blbý, až je vlastně naprosto perfektní. Summer piss, summer gay! Okena princ! ()

acn odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka zrůdnosti, imbecility a naprosté zdegenerovanosti některých jedinců českého národa, uváděná pernamentně najebaným princem za zvuku jakýchsi epických monotónních tónů. Znásilnění některých velikánů ( Werich.. ) v přímém přenosu, podpořené potleskem vymazaných mozků. Chci poznat toho,kdo viděl všechny díly tohoto panoptika hrůzy. Předpokládám však,že toto by nezvádl ani Superman, natož obyčejný smrtelník. Zvláště vydatná jsou sóla prince a některé naprosto nepopsatelné výstupy, například teplouška Hranáče, milovník Míšánka Davida popíjejíc kolu ( sice mimo rytmus,ale hlavně že mám kolu ne? ) či další ze sekce "Kings of Okena and Chlast". ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Král antipatie Trávníček s hloupou husou Laurinovou a idiotskými, nezaměstnanými ""zpěváky"" (dvojité uvozovky, protože jedny byly prostě málo), kteří se právě vyrojili ze sprch a běží vstříc slávě před kameru. Hodnotící hosté, bojící se vyjádřit svůj pravý názor, nuda, trapnost, zoufalství... 0/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama