Reklama

Reklama

Nebezpečný parazit je mezi námi! Musí se zničit ještě dříve, než zasáhne celou civilizaci. A je jen jeden způsob, jak ho zničit - vypálit celý povrch Země. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak ma zasa raz oklamal zavádzajúci distribučný názov filmu. Vo svojej naivnej predstave som očakával sociálnu drámu o mladom moslimskom migrantovi zo subsaharskej Afriky, ktorý sa infiltruje do nemeckej rodinky slniečkárov, ktorých nakoniec kultúrne obohatí tým, že ich okradne, znásilní im dcéru a všetkým im odreže hlavy. To si predstavujem pod slovným spojením "Smrtiaci parazit". Toto bol však len akýsi béčkový, šablonovytý, ekologický sci-fi horror, v ktorom si malú vedľajšiu úlohu strihol zostarnutý Val Kilmer. ** ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Horor z roztáté Antarktidy s Val Kilmerem v hlavní roli, čekal jsem něco jiného, ale možná je lepší, že jsem něco jiného dostal ;-). Val tady není ani možná tolik důležitý (a nedostal ani tolik prostoru), ostatní herci své práci ostudu nedělají a jde se na ně dívat. Film rychle uteče, místy zaujme a rozhodně nenudí. Jako Sci-Fi – Horor splnil svou úlohu na 70%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Globální oteplování je prevít a to i přesto, že to náš vševědoucí Vašek vidí jinak. On ovšem neví, že díky tajícím ledovcům se na svět dostanou brouci, kteří způsobili vyhynutí mamutů a teď mají políčeno na lidstvo. Takže scénář dostatečně blbej na to, aby to byla strašná nuda. A to byla. Jediné, co stálo jakž takž za řeč, byli samotní brouci a některé gore scény. Ale to je tak vše. Zklamán ale nejsem, protože jsem vůbec nic nečekal. 20% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak to jste zabili...:) To nejhorší na této sci-fi nejsou ani zdaleka odporní parazitující broučkové, ale příšerný scénář. Tak stupidní dialogy už jsem dlouho neslyšela. Ale možná, že to bylo dabingem. Docela jsem se na Thaw těšila a uvažovala nad tím, že by mohlo jít o průměrně vydařenou podívanou. Od úvodního dialogu otce v podání Vala Kilmera a jeho odloučené dcery, která mu nemůže odpustit, a rozmluvy ve vrtulníku, jsem si říkala, že jde jen o menší přešlapy. To mě však teprve mělo připravit na velké scénáristické "křeče." Co scéna, to nesmyslné dialogy a nelogické a směšné chování postav. Bohužel ani za dobrý námět (představa, že by Vám nějaký takový humus vlezl do těla je dostatečně odpuzující) a slušně se rozvíjející děj, který i přes to všechno neměl nudná místa, nemůžu dát hvězdičku navíc. Tohle prostě nevyšlo. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten druh filmov, ktorý mám rád. Skupinka ľudí niekde mimo civilizácie je napadnutá neznámou nákazou a razom sa z veľkohubých záchrancov planéty stávajú sebci a z flegmatikov hrdinovia zachraňujúci nepriamo civilizáciu. Napätie má stúpajúcu tendenciu, atmosféra mrazivá, herci OK, postavy rôznorodé a nezameniteľné. Na malý oddychový film je výsledná atmosféra a gradujúce napätie obdivuhodné. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v Britskej Kolumbii v Kanade. (Danny88)

Reklama

Reklama