Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

teutates 

všechny recenze uživatele

V úlohe tzv. "samca" by som si dokázal predstaviť mnohých, ale "Kačera"? fuuu... ten "chlap"... vyzerá ako chlapec, má jeden ksicht, ktorý akože prevedie v pomyselných ďalších "30" aaa v podstate je to stráta času. Samozrejme "mladé" slečny nebudu súhlasiť, pretože "Kačer" je úžasný ako Pattison a ja len slepo závidim... a inak nábeh na erotický film, no super, som odvarený a "Kačer" je sladký... uúu. 3/10 Jediná rola, kde "Kačera" uznávam je v seriáli "Tie roky sedemdesiate...", kde si strihol úlohu "Kelsa" - myslím, že vystihol jeho osobnosť, takže to zahral skvele! yeah Michael Kelso. ()

castor 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě nikdo nečeká Felliniho nebo Bergmana. Tvůrci předkládají naprosto jednoduchou zápletku. Hlavní záletník Nikki je povaleč, který nemá práci a vlastně ani kde složit hlavu. Jenže je vymydleným hezounkem, co se pomocí pár triků (nečekejte žádnou osvětu) dostane do kalhotek, bejváku i účtu nějaké bohaté slečinky/paničky. Jednoduše s ní stráví noc a omotá si jí kolem prstu natolik, že u ní nějakou dobu bydlí.. Teď tenhle Černý Petr padl na sympatickou paničku Samanthu.. Jedno se musí uznat. Tvůrci se ve světě povrchních milionářů docela obratně pohybují. Jsou místa, která fungují lépe než dobře, snad i skvěle (například nehollywoodský závěr jest toho příkladem). Jindy je ale těžké se s hlavními hrdiny ztotožnit. Nikkimu to prostě jednou sakra nevyjde, skončí na ulici a trvá to ještě hodně dlouho, než pochopí, že je třeba něco změnit. Tenhle posun o krok dál docela bolí. Nejen Nikkiho, ale i diváka. Když se on, cynický prostitut, zamiluje do podobně protřelé šlapky/servírky, tak tahle dramaticko-romantická linie prostě nefunguje, jak by měla. Což je velká škoda, protože náznaky by tam byly. Režisér David Mackenzie u mě rozhodně není nějakým břídilem, ví, jak hluchá místa neudělat ještě hluššími, jak správně nastavit kameru a co obléct/neobléct stále rozkošné Anne Heche. Jednoduše jsem se nenudil, nenaštval, docela si odpočinul a ona jinými zmiňovaná závěrečná žába je geniální!! ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem ani nevěděl, co od toho čekat. Popis obsahu a zařazení "Komedie" mi dávaly jen znát, že to bude nějaká hovadina. Ale ono to, kupodivu, překvapilo. Nejen odvážnými scénami, ale také tím, který BLBEC to označil jako Komedii. (Koukám, že Komedie už z popisu zmizela - hle :) - (hmm, nějaké trdlo tam tu Komedii zase připsalo...) ~~~ *MiniSpolier* "Kdo s čím zachází, tím také schází" - kdyby to končilo happyendem, bylo by to za **, že ho ale kopla a on to tak dostal vyžrat, to se u Hollywooďáků vidí málokdy. */MiniSpoiler* ~~~ Taky proto to asi neokupuje 70%. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

*SPOILER* Teda nikdy jsem nezkoušel z luxusní restaurace utéct bez placení s tím, že jsem ve svém jídle objevil kus alobalu, ale pochybuju, že by pak v reálném světě číšník sebral oba talíře s výrazem "aha, tak jo, mějte se!" a beze slov odkráčel. --- No, a podobně na větvi jsem byl z většiny scén. Už při úvodním monologu mi bylo jasné, že nemáme co dočinění s pouhým "samcem", ale normálním ALFASAMCEM, kterých po světě může běhat ... no, pár. Člověk měl skutečně dojem, že to Mackenzie u holek hraje na Kutcherův šarm, případně holý zadek, a u pánů na dlouhovlasou Anne a okouzlující Margaritu (za ně ty dvě hvězdičky), které pak obě, pokud možno nejednou, svlékne. Vždyť jakmile dvacet minut vyloženě čekáte na ten sex a pomalu se ho nemůžete dočkat, je něco špatně. Navíc kde Mackenziemu docházela slova, tam nechal hrát zase Kutcherův "supr výraz", po němž se ženskejm odpouštělo jedna báseň (zaplaťpanbůh, že se k němu nakonec všechny ty tři osudový dívky nevrátily, protože je přece tolik fajn - to už by byl vážně vrchol) a takhle pořád dokolečka. Ani těch "vztahových pravd" tam tolik nebylo (zhruba dvě?), takže ve finále solidní břečka! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak občas někdo ohrnuje nos jenom proto, že mu připadá, že by tak měl činit. Tohle je přesně ten případ. Za poslední rok jsem viděl tolik filmů, o kterých lze s čistým svědomím prohlásit, že byly mnohem horší než Spread... Nemíním se "pana Moorea" jakkoliv zastávat, o jeho neherectví netřeba polemizovat, Anne Heche taky dvakrát nemusím (i když dlouhé vlasy jí přidaly asi dvě stě procent na atraktivitě), a jediná zajímavá se tak jeví Ruska Margarita Levieva (i když ve filmu je hezkých žen dostatek). Samec je však více než pokusem o herecký koncert poměrně trefnou sondou do života pohledných mužů bez servítek k ženám. Mám důvod se domnívat, že takhle to totiž opravdu někdy chodí, i když jak jsme z filmů uvyklí, občas je nutno trochu scénáristicky nadsadit (vždyť život je tak nudný, když je zfilmován bez přikrašlování..). Pokud se chcete dozvědět, jaký film opravdu je, přečtěte si komentář paní režisérky (AngelAngie), já s ním naprosto souhlasím. Eroticky odvážné, nikterak však urážející, to samé lze říci i o soundtracku (John Swihart). ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno