Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

misar3 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem očekával nějakou vtipnou scénu... Nějak žádná nepřišla, ale trapných a nudných bylo dost. Jak již psal B!shop, jasná urážka hororových ikon. Až mě to zamrzelo, když jsem je totiž viděl v traileru, říkal jsem si, že by to mohla být možná povedená parodie, ale místo toho to byla fraška s žádným pořádným příběhem. Jediná vtipná scéna: Když sejmuli malého kluka brankáře a mysleli si, že je to Jason. Herecké obsazení absolutně neznámé a slabé, ale to u podobných Céčkových parodií bývá :-) ()

prezyvka 

všechny recenze uživatele

Úplná kravina, ale je to paródia a našli sa tam nejaké chvíľky, ktoré celkom stáli za to. Podľa mňa je už dnes veľmi náročné natočiť dobrú paródiu, myslím, že Leslie Nielsen v Bláznivej strele a Charlie Sheen v Horúcich strelách nastavili laťku príliš vysoko, a myslím, že to len tak ľahko nikto neprekoná ... :) ()

Reklama

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Blíži sa moje obľúbené jesenné obdobie a ja som si chcel spravit halloweensku náladičku,tak som si pustil túto somarinu v nádeji že keď sa vo filme paroduje Freddy,Jason,Michael,Chucky a mnoho ďalších,tak to musí stáť aspon za zhliadnutie. Toto však bola taká kravina,že len z milosti môžem dať jednu hviezdičku za Leslieho Nilesena,ktorý bol asi jediným vtipným momentom vo filme a za to že sa tu vyskytujú moje obľúbené postavy,ktoré tu ale asi radšej ani byť nemali pretože toto je skôr urážka než paródia. Tvorci sa nevyhli ani prdeniu na záchode pri ktorom vo filmoch iba krútim hlavou,trápnym "vtípkom" a podobne. Obrovské sklamanie. ()

Suzie1 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak blbě blbý, až je to chvílema vtipný. Trapnost všech trapností, tak moc trapný, že mě to sem tam nutilo se dementně usmívat. Nevim jestli to měl bejt vtipnej film, pokuď ano, je to špatný, ale jestli to měl bejt tak trapnej film, až to bude vtipný, je všechno v pořádku. Jo a Kenan T. v kostýmu seupermana, je prostě dokonalej :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

MOTTO : Vždy se najde někdo, kdo to dělá líp.......... Film se zakládá na dlouhém a často nezajímavém dialogu, sexuálním harašení a nechutných scénkách na záchodech. Fanoušky Michaela Jacksona určitě nasere scéna na hřbitově, kde Jackson prodává zmrzlinu malejm chlapečkům. Zajímavost : Bar ve kterém zpívá kvarteto hlavních hrdinů (Kovboj, Superman, Indiánka a Striptérka) se jmenuje Carpenters. Pak následuje série nedodělaných scén a divných střihů. A zatím co hlavní hrdiny straší podivný Freddy, já se snažím neusnout. MOTTO : Pusť to z hlavy......... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama