Reklama

Reklama

The Horseman

Trailer 1

Obsahy(1)

Australská variace na populární téma pomsty nám v komorním podání přináší příběh otce, do jehož rukou se nečekaně dostane videokazeta s nahrávkou jeho zavražděné dcery. Návštěvou distribuční společnosti hledání pravých viníků smrti mladé dívky teprve začíná. (Ricky_CZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná road/torture/revenge/snuff? movie s hodně mučením a s ošklivým home lookem. Motivaci/pohon ten film nemá žádnou, ta holka se dala k pornu sama, a kde byl on, náš táta mstitel? Tohle je všechno o výchově rodičů, trestat by měl nejprve on sám sebe. Nesouhlasím s tímhle filmem a není to podle mě správné. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Oddělali ti dceru. Co s tím uděláš? Jen jim dej, Christiane! Takhle se musí na tu chamraď. Že si za to částečně mohla sama? To tě má jako kurva zajímat?? Svou do krajnosti hnanou brutalitou je tenhle drsný nářez někde na hraně mezi fyzickým odporem a fascinovanou sympatií. Kdo má děti, bude tomuhle zoufalému apokalyptickému jezdci stejně fandit, ať už to přizná nebo ne. Varování citlivým duším: Není to pěkný film. Příliš mnoho hnusu a tělesného poškozování. Ale na rozdíl od mnoha jiných samoúčelně násilnických filmů bez humorných nadsázek a pomrkávání, tenhle se dá chápat. Ani k tomu nutně nemusíte být úchyl. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprosto souhlasím s tím, co napsal Pedestrian. Akorát já s tím filmem nejenom nesouhlasím, mne ten film, omlouvám se za vulgarismus, přímo nasral. Jakýkoli exploitation naprosto nutně musí vybudovat pozitivní vztah mezi hlavní postavou a divákem, jenž musí pochopit její motivaci, cítit její bolest, ponížení, sdílet její touhu po pomstě. To se v The Horseman absolutně nestane, hlavní hrdina reaguje tak nepřiměřeně, že soudný člověk mu musí kategoricky odmítnout fandit. Mizerný film nehodný toho, aby jím kdokoli ztrácel čas. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zas a znovu se budou otcové mstít za své znásilněné, mučené a zabité dcery. Nelze se divit otci, který si od jednoho z pachatelů vyslechne: ,,Jména ostatních jsou vám k ničemu, nikde je nemůžete použít, nikdo vám nepomůže!", že vezme spravedlnost do vlastních rukou. Poslední čtvrtina mi přišla spíše jako sci-fi, protože sice chápu, že nelítostný otec je tak nabitý silou, že by mohl skály lámat, ale přeci jen, tolik ran lze bej újmy přežít těžko...a vláčet se s obří palicí na pokraji života a smrti...asi ne. I když závěrečné účtování mi připomnělo některé staré klasické westerny, v nichž ovšem často současně umřel padouch i hrdina. Přesto za zápasy dávám hvězdu, jelikož kromě šťavnatosti byly vskutku adrenalinové. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tatík na křížový výpravě krosí nevinný pornotvůrce, protože se nemůže smířit s tim, že vychoval vysmaženou šlápotu. Na explotation skoro žádný gore, na akční málo akce a na krimi nula zápletka. Aspoň že ten thriller díky atmosféře sedí. Zkrátit to o půl hoďky, což znamená vystřihnout stopařku, mělo by to snad i spád. A taky bych celkem uvítal, kdyby o onom mstiteli bylo na začátku řečeno, že je to bejvalej elitní voják, agent všech tajnejch služeb a navíc mistr bojovejch umění. Sice je to příšerný klišé, ale aspoň by se člověk nedivil, co všechno dokáže se šperhákem obyčejnej australskej táta od rodiny. :D 30% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama