Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Títo úchyláci z TWISTED PICTURES to na mňa proste vedia. Pokiaľ ste fanúšikom SAW série tak vás tento snímok určite poteší. Upozorňujem ale, že v tomto filme nejde o žiadneho "skladačkového" vraha. Ide tu o krásnu pomstu a uľavenie si na duši za pomoci kadejakých šikovných pomocných. Záverečné rozuzlenie pre vás bude šokom - 75% ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

V první půlhodince jsem si říkal,že pan Lieberman je jeden z nejvhodnějších adeptů na obsazení rejži v případných rýmejcích Ocelových magnolií,nebo Ceny za něžnost. Za následujících 45min. bych mu dohodil rýmejkování Srpskiho filmu,nebo Grotesque.Hm a pro posledních pět minut,bych si přál aby ho jednou napadlo,že by z Ocelových magnolií a Srpskiho filmu šlo udělat jeden opus. ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Pro 4 hvězdy hovoří krátká stopáž, pár pěknejch lekaček, netradiční téma a slušně natočené mučení, některé scény sou vpravdě nechutné. Hudba je taky správně bublavá. Proti hovoří flashbacky a neustále zmiňování lásky k synovi a pár nelogičností v ději. Jinak slušně strávených 80 minut. A dějový zvrat na závěr možná až moc znásilňuje celou zápletku, ale prosim... ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Ultimátní kanadsko-americký exploitation zářez, ve kterém má divák možnost prožít s mladými rodiči utrpení v podobě unesení a pohřbení jejich šestiletého syna a následnou zatraceně brutální pomstu na vrahovi jejich jediného dítěte. Mladý manželský páreček Craig a Elise ztvárněný naprosto uvěřitelnými herci nabízí divákovi nefalšovaný emotivní zážitek podpořený velmi vkusnou smyčcovou hudbou – záběry na mrtvé dítě či zuboženou matku promítající si v mysli zážitky se svým synem nenechají chladného naprosto nikoho. Proto je zapotřebí zdrceným rodičům držet pěsti, aby rafinovaný plán únosu vraha jejich potomka ze spárů slepé spravedlnosti vyšel. Dvacet pět let s možností propuštění na půlce je pro ujetého magora, jehož ztvárnění bylo možná inspirováno maniakem z THE SILENCE OF THE LAMBS, zatraceně málo. Ještě, že Craig je doktor a ví, jak toho parchanta udržet co nejdéle naživu…Jak je již výše zmíněno, herci jsou uvěřitelní a divákovi sympatičtí, stopáž naprosto optimální, hudební doprovod bezchybný, krve a tortury si fanoušek exploitation záležitostí užije dost a napětí jakbysmet. Další plusem je jistá dávka originality, i když ve stejném roce spatřil světlo světa podobný kanadský kousek 7 DAYS. Podtrženo sečteno, v podstatě nemám snímku co vytknout, takže za mě plný počet hvězd. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

prekvapivá pointa mi bola jasná asi v tretine filmu, ale to je možno len tým, že som príliš premýšľal, kde by to asi mohlo zájť. každopádne niečo v tom závere bolo, niečo, čo aj mňa, hoci som bol nastavený očakávať toto rozuzlenie, prekvapilo a mierne mnou otriaslo. inak je ale chvályhodná krátka stopáž, ktorá to robí znesiteľným, jemné brnkanie na strunu etiky, slabí herci (tá baba je aspoň pekná) a pár chýb v scenári i výprave sa tomu dá odpustiť, pár nedá a tak mi vychádza, nech si to rátam z akejkoľvek strany, že to mohlo byť aj lepšie, ale aj horšie a takto je to také nejaké nijaké. ale niečo v tom konci im vyšlo, niečo tam bolo na pozastavenie. a ja už aj viem čo. ()

Zajímavosti (3)

  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)
  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)
  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)

Reklama

Reklama