Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Nepodařená variace subžánru "rodiče se zlobí". Dvě třetiny filmu jsou zcela nezáživné. První třetina je skoro úplně zbytečná (únos dítěte, soud). Mučící část neoplývá výraznou fantazií. Teprve závěr s efektní piruetkou má dát divákovi něco navíc. Není to vyloženě špatné, ale zachránit dojem to nemůže. 45%. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné. Dokud to mám čerstvě v paměti; hlavní herečka mi teda zrovna dvakrát nesedla, moc jsem jí to nevěřila, jinak to z herecké stránky nebylo zlé. Moc chválím stopáž, všeho bylo akorát. Možná to bylo až moc jednosměrné, ale zápletka zajímavá a nebyla bych proti, kdyby se takovýchto filmů točilo víc. Příjemný snímek, který zezačátku docela zdrásá nervy a kvůli nešťastnému osudu malého chlapce nezůstalo jen u jedné slzičky. Určitě doporučuju, není to vůbec špatné a zhltnete to jedním dechem. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

PO asi thrillerové půlhodince, přichází pořádná muka, za které by se nestyděl ani řezník z Hostelu. Děj je docela originální, efekty dobré a co se týče konce, ten je zvládnutý s přehledem, ale bohužel to bylo hodně předvídatelné. Takže verdikt ? Luxusní mučicí filmeček s dobrými herci, příběhem a dobře zvládnutým koncem, 75% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Stzrašná EXPLO-SADA!!!!! Původně se to tváří jako neskutečně smutnej thriller, ale pak se to rozjede do klasického rozměru "nasraní rodiče se mstí vrahovi jejich 6ti letého syna" a film se mění v jednu nekonečnou ultra-extrémní torturu s naprosto ultimátním závěrem!!! Jeden z nejlepších kousků ve stylu Last House on the Left 1972 (myslím tím sub-sub-žánr ...). Psychologie postav!!!! Pecka ...‌ Plus geniální hudba, ty houslový a basový pasáže gradující s elektronikou jsou úplně neuvěřitelný a skvěle padnoucí ke gradujícím scénám... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Herci jsou moc"známé xichty"a tuhle těžkou polohu moc nezvládají..Závěrečná pointa je naprosto debilní a zbytečná...Mučení je hezké ale krátké a nepochopitelné=Chcou mučit úchyla,který jim brutálně zavraždil dítě a ani je nenapadne pohrát si s jeho koulema?hmmm blbost...Určitě by tomu pomohl menší rozpočet a trošku undergroundový look aby ten pokus o reálnost vyzněl naplno..................Nadruhou stranu se to opírá o alespoň nějákou myšlenkovou struktůru a nějáký ten morální otazník při sledování napadne leckoho...Takže úplně hloupé to není -jen forma a zbytečný zvrat na závěr vyznívají trošku na prázdno. ()

Zajímavosti (3)

  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)
  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)
  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)

Reklama

Reklama