Reklama

Reklama

Roger Greenberg je ztělesněním „pana zbytečného", inteligentního čtyřicátníka, který žije ve snech zpackaného života a věčného nicnedělání. Kdysi opustil slibně se rozjíždějící rockovou kapelu a odjel do New Yorku za „kariérou" pokrývače a současným psychickým zhroucením. Po letech se vrací do L.A., aby pohlídal dům úspěšného bratra, a v setkání s bratrovou osobní asistentkou Florence se možná skrývá i sebekritické prozření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

rt12 

všechny recenze uživatele

Ben konečně není za kašpárka, ale za solidního herce, který umí. Roli neurotického, úzkostlivého, sebestředného ztroskotance zahrál na výbornou, skvěle mu sekundovali jak Jennifer Leigt tak i Dave Franco. Greenberg by měl spíše svými vlastnostmi odpuzovat, přesto je něčím sympatický a držíte mu palce, aby se konečně našel. Florenc odzbrojuje a překvapuje svojí přímočarostí. Americký nezávislý dramatický film, který nezklamal. (Jen tak na okraj,nevím proč je to označeno i jako komedie,po ní ani náznak), ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller se trošku uklidnil a v tomhle filmu si zahrál brutálního suchara, kterej ke konci trošku ožije a s ním ožije i celý film. Nicméně musím říct, že tohle americký nezávislý drámo mě docela bavilo. Postavy byly zajímavý, děj docela ubíhal a ke konci se to i docela slušně rozjelo. U Bena Stillera je tenhle komorní film ale spíš překvapením, protože na ně nejsem moc zvyklej. Buď to jsou komedie, někdy dobrý, jindy horší, ale tohle je regulérní příběh ze života. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

" Môže bazén pretiecť ? Uži si dovolenku ! Fuck You ! " Krásne ! Greenbergova postava sa mi páčila veľmi , pretože nechcel robiť nič a nič ne - robenie ( teraz si dajte ukazováčik a palec do tvaru " o " a ľahko napriamte a oddeľte asi tak na centimeter od seba ) je takto blízko k osvieteniu . Ale je to taký divný filmík pre mňa , lebo Ben Stiller hral postavičku , ktorá sa mi páčila a môj obľúbenec Rhys Ifans hral týpka , ktorý sa mal akoby každú chvíľu pred ním posrať , alebo akoby prinajmenšom chodil po klincoch ! Som presvedčený , že veľa ľudˇom toto nesekne . Pre mňa to však bol určitým spôsobom taký mini balzám na dušu . Už len kôli Florence . Rozhodne taká malá bombička príjemná na daždˇom urevanú nedeľu na ostrovoch Spojeného Kráľovstva ! ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Woody Allenovsky neurotický hlavní hrdina, podaný tentokrát bez Allenovského nadhledu a humoru... Subjektivně mi postava Rogera Greenberga byla tak nesympatická, že jsem měl problémy dokoukat celý film, nakonec jsem ale vydržel do konce a přesto si nejsem zcela jist, zda byl Greenberg film geniální, nebo spíš nepovedený...co bylo záměrem tvůrců či spíše jen nezamýšleným vedlejším efektem... Každopádně Ben Stiller part dramaticky míněné role zvládl bravurně... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jeden z králů vypečených taškařic posledních patnácti let (ač by pořádný hit sakra potřeboval) se uklidnil a znovu dokázal, že zvládá i vážnější party. Jenže režie není zrovna nápaditá a scénář rozhodně není nějaké vrcholné dílo, chybí výraznější scény a po vyběhnutí závěrečných titulků začneme velmi rychle zapomínat. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V 51. minúte, keď sa Roger (Ben Stiller) prechádza po ulici, je v pozadí možné vidieť vo výklade dva vzácne nemecké automobily Gumpert Apollo. (Real Tom Hardy)
  • Představitelka Beth (Jennifer Jason Leigh) se spolu s režisérem podílela na psaní příběhu, podle kterého byl později připraven scénář. (ČSFD)

Reklama

Reklama