Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dávám velké plus za překrásné barvy. 720p BRRip XviD AC3-FLAWL3SS se opravdu povedl. Co se týče obsahu, film se dost táhne. Typický příběh. Dvě holky jedou do neznámé země, na neznámé místo. Jedna je unesena a druhá ji hledá. Už na začátku si říkáte, dobře jim tak. Chovají se totiž jako laciné kurvy. Celá vesnice samozřejmě nic neví a nikdo nepomůže. Opět si říkáte, dobře jim tak, taky bych je poslal do prdele. Ke konci je asi 15 minutová akce. Více než 40% si film nezaslouží. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Vidieť to v kine, som otrávený. Ako DVDčkové béčko prijateľná výplň večera, ak teda máte radi zeleň, juhoamerickú divočinu a dáte si to na plátne. Rejža nezvláda logiku chovania postáv, a napríklad v scéne schovávania sa za stĺpy ani triviálne zákonistosti perspektívy obrazu a strihu. A Karl Urban je tu doslova päsťou na oko. Tak príšerne obsadenú a toporne zahranú rolu som nevidel niekoľko rokov dozadu. Našťastie, Odette a Amber, ktoré sú nielen pekné, ale prekvapivo aj hrajú, to celé tak nejak zachraňujú. Lepšie 2*. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film ide po stopách iných podobne zameraných filmov ale v tomto prípade tu skoro nič nevychádza.Nielenže sa rozbieha kurevsky pomalí,lebo najmenej 30 minút vidíme dve naivné pizdy sa pretĺkať Argentínou.Potom aj keď sa film trocha rozbehne tak padá na totálne blbom a gýčovitom scenári.Ani herecké prejavy neoslnili.Aj kamerovo to bolo totálne zaostalé.Nielenže je to predvídateľné ale aj primitívne natočené.A koniec bol tiež celkom zaostalí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film samotný mě zaujal především nádhernou krajinou, kvůli které bych se chtěl někdy do Jižní Ameriky podívat. Jenomže pěkné hory a vodopád ještě neudělají z filmu parádní podívanou, zvláště když se tvůrci pokouší o „remake“ snímku, který jsem viděl zrovna nedávno. I zde se může pán režisér opřít o dvě pohledné herečky, které zachraňovaly, co se dalo. Pravda především svými ladnými křivkami. Efron se nesnažil pouze kopírovat, ale divákům chtěl nabídnout i něco navíc, jenže právě zde byl největší kámen úrazu. Přesun z Francie do Argentiny by vůbec nevadil, protože oba venkovy působily docela drsným dojmem – všudy přítomná chudoba, špína, nevlídní obyvatelé, podivné chování pánů policistů, jenže zde se tvůrci snažili být až příliš moc akční a nadělali spousty viditelných chyb. Nechtěl bych pouze poukazovat na zaryté žánrové klišé, protože to se objevuje snad v každém druhém filmu a zvláště v těch amerických. Už jsem si na to tak nějak zvyknul a spíš by mě překvapilo, kdyby se neobjevilo. Nestartující auta, divné chování hlavních postav, atd.- to není nic nového, spíše jsem téměř po celou dobu postrádal nějakou pořádně ponurou atmosféru s větší dávkou napětí. Snad až ke konci filmu přišlo menší zlepšení, ale nebylo už pozdě? Slabších 50% -spíše tak 45% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Ne že bych od tohoto filmu čekal něco víc než jen trochu té plytké zábavy. Plán byl jasnej - buďto ty dvě kozaté pipiny, unesená i zachraňující, projeví aspoň ždibec inteligence a budu jim fandit při záchraně, a nebo budu naopak fandit únosci, snad to aspoň bude nějaký zajímavý úchylák ze života. Ale užiju si tak či tak. Chyba lávky! Sice kozaté, ale nudné slepice, odfláknutý děj, nezáživný únosce, poctivá porce stupidních nelogičností. Film se potácí od ničeho k ničemu... Původně jsem nechtěl ztrácet čas komentářem. Napsal jsem ho „u sousedů“ v den, kdy jsem slyšel upoutávku, že to poběží v TV. A jelikož to vedle mělo nepochopitelných 62%, cítil jsem morální povinnost včas před tou hrůzou varovat lidi! Jedna hvězda za ty dvoje kozy, to je tak maximum, co můžu dát. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama