Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

petero 

všechny recenze uživatele

Kým sa Odette Yustman predvádza v miestnej krčme a slní pri jazierku je sa na čo pozerať, ale potom nasleduje pátranie (námatkové blúdenie kade tade) po zmiznutej kamarátke, ktoré ja absolútne o ničom ako inak celý film vrátane tuctového najnezaujímavejšieho rozuzlenia aké v najhoršom prípade asi musí očakávať každý. Oproti tomuto má napríklad TURISTAS úplná premakaný scenár. Karl Urban proste opäť stúpil vedľa a fakt nechápem prečo sa tomuto filmu vôbec upísal. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že tvůrci vsadili na to, že se většina diváků zaměří pouze na Odettu a Amber a mizerný absolutně nepromyšlený děj zůstane bez povšimnutí. Ani není potřeba se na film nijak soustředit a lehce se objeví řada nesmyslů a nepřesností. Podle toho taky ten film dopadl. Dvě hvězdy, z toho jedna za scénu v plavkách. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Filmu by se hodil podtitul "Oslava blbosti", tolik hloupých rozhodnutí, náhod a chování postav se hned tak do nějakého filmu "nepoštěstí" vměstnat. ~~~ Dvě mladé hezké dívčiny na cyklistickém výletu se skupinou po Argentině se rozhodnou v neznámých krajích a končinách oddělit a užívat si dobrodružství po svém a samy, jen ony dvě. Jedna by se ráda držela plánu a mapy a panenskou přírodou se dostala z bodu A do bodu B, ta druhá je ale dílem ďáblíka a přírodu si nehodlá vychutnávat jen v sedle kola, ale i v objetí některého z místních krasavců. Tohle ale není země zaslíbená gentlemanským mravům a mladé krásné maso se dá dobře zpeněžit. Jedna z dívek tak mizí, druhá se ocitá sama v neznámém světě a s vidinou hrůz budoucích. Na stejném místě se ale objevuje další Američan, také pátrající po své ztracené přítelkyni. Naivita obou je ale tak nezměrná, že se vsadím, že i celý štáb, včetně scénáristy samotného, vytvářel film s otevřenými hubami a v duchu si říkajíc "to jsou postavy fakticky tak tupé?". ~~~ Ano, jsou. Jen málokdo může být nějak příliš překvapen vývojem událostí a tak se většinou přistihnete, že se z vás stává prorok: Prorokuji, že tenhle řekne tohle a udělá tohle. Staniž se. A proč se vybavuje s tímhle a vylézá z auta, ačkoliv je křišťálově čistě jasné, co bude následovat? Protože je scénárista blb a ten, kdo scénář schválil, taky. ~~~ Chtěly dobrodrůžo, mají ho mít. Kdo chce kam, až se ucho utrhne. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

....dve pekné ,ale hlúpe dievčatá sa niekde v ďalekom kraji argentínskom oddelia od svojej skupiny- po španielsky nevedia....idú do krčmy....pijú drinky od domácich ozembuchov....eroticky tančia.... a....juj také naivné ,blbé, nelogické,.......ale hlavne nudnééééé....od thrilleru,hororu to ma tak ďaleko ako my od Argentíny..... ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch trochu lepších béčkových thrillerů s klasickým scénářem, ale s velmi slušnou režií a s hezkýma holkama v hlavních rolích. Některé věci tu ale nebyly úplně dotažené, ať už jde ("překvapivě") o chování postav nebo o různé věci, které by si zasloužily třeba malou odbočku na konci, když už byly naťuklé.. 5/10 ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama