Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

FromHell 

všechny recenze uživatele

Sakra veľké sklamanie.Na toto som sa naozaj tešil.Obe horrorové princezničky Katharine Isabelle a Danielle Harris v jednom filme,to vraví samé za seba :) Myslel som si,že SoskaSisters po vynikajúcej American Mary ,prinesú znova niečo originálne.No nestalo sa a dopadlo to fakt biedne. 40 % ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pan Temný dvojku netočil a místo něj se do toho daly dvě Soskovic ségry a z pana Dobrou Noc udělaly pana Dobrý Den jelikož brej den si z nás tento film opravdu dělá. Jednička byla super krvavá jízda s dokonalou šrotovací mašinou v roli killera...No Kane nám sice zůstal a s maskou a v zástěře vypadá i fakt psycho, ale co naplat když ho celou dobu ségry Soskovic drží zkrátka a dovolí mu houby. A postavy? Harrisová v cajku a Eklund jako vždy dobrej, jenže ten dostane prostoru hodně málo a zbytek nestál za moc snad až na toho mladýho patologa. Více než dvoumetrovej brácha Harrisové slibuje měření sil se sedm stop vysokým Kanem, ale to se taky zrovna nedočkáte. Krve málo, napětí trochu a jediný kdo to zachraňuje je Kane , jenže jak jsem už psal když mu ségry za celej film dovolej používat hlavně pracky (a že na pitevně je arzenál zbraní) tak je to fakt vopruz. Čekal jsem bombu dostal jsem průměr a hororová bída roku 2014 tak vystoupala na maximum...Zlo zůstalo opravdu neviditelné a já jdu zklamaně brečet do kouta. AKTUALIZACE - Tak jsem si to po více než roce pustil podruhé a bavilo mě to mnohem více než na poprvé. Nevím čím to je, možná stárnu každopádně musím nakonec uznat, že to je z roku 2014 jeden z těch lepších kousků. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kane is back and he is sucks. Pro mě velké zklamání, protože první díl byl gore nářez a tady jsem si připadal jako bych koukal na nějaký temnější Titanic. Kane je sice pořád hovado jako prase, ale zde je držen hodně na uzdě. Hold když se k tomu postaví dvě pipky, je jasné, že to nemůže dopadnout dobře. Jedna dobrá gore scéna, nevyužitý potenciál márnice a děsná nuda, kdy máte pocit, že jste právě dostali anální sondu a ne kvalitní pokračování. Co se týče atmošky je snímek docela fajn, ale já prostě čekal krvavé žně. Jestli bude trojka, doufám, že se k tomu dostane někdo, kdo si umí pohrát s gorem a využije plnou sílu tohoto hromotluka. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"See No Evil 2" - tento snímok mi dlho doma zapadal prachom. Nemal som chuť si ho pozrieť. Bolo to kvôli tomu, že jeho prvá časť ma absolutne sklamala. No dnes som si ho predsa len pustil. Film plynule nadväzuje na svojho predchodcu. Dej sa presunul do nemocnice, kam previezli zdanlivo mŕtve telo sadistického sériového vraha Jacoba Goodnighta. Ten sa však preberie k životu a pokračuje vo svojom vražednom vyčínaní. Ani tento krát to na mňa nezapôsobilo. Je to taká istá chujovina ako i prvá časť. * ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Na to jak viditelný potenciál ukázaly Sosky po vypuštění American Mary, See No Evil 2 mělo zůstat navždy pohřbené pod zemí. Nevím, zda by to dopadlo líp, kdyby se natáčelo pod taktovkou jiného režiséra, ale ani mě to nezajímá. Tohle je prostě jedna velká klišé pohroma s abnormálním množstvím debilních postav a ještě debilnějšího chování. Ale film, ve kterém ve flashbacku příjde záporák o levé oko a v následující scéně má zalepené oko pravé a takhle se to v každé scéně střídá pořád dokola, to snad ani nemá cenu víc komentovat. To byla prostě muka. Ale moje. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)
  • Sestry Soskovy si udělaly malé cameo, při úvodních titulcích na začátku filmu jsou vidět dvě mrtvoly, to jsou právě Jen a Sylvia. (Polgedney)
  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)

Reklama

Reklama