Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VYHODILI MĚ!“ ,,PROČ?“ ,,NADBYTEČNOST“..... /// Krásnej barák s bazénem, několik aut a ztenčující se konto. Mozoly, opálení, nošení věcí – to není práce pro ně. (Já jsem v klidu. Golf nehraju, Porsche nemám, slova o nadbytečnosti už jsem slyšel.... na rozdíl od nich – mám CSFD :-) ). Film o osudech třech druhů ,,kravaťáků“, který je spíš takovou pohádkou ,,o těch lepších“ - přizpůsobivějších. Život, stejně jako svět byznysu není jen černý nebo bílý. Nebudu přemejšlet, jestli jsou (tihle) manažeři k užitku nebo kradou. V hlavě mi zůstane sympatický obsazení a způsob, jakým mě přesvědčili o NAŠÍ postradatelnosti v systému. Ať už vyděláváte ,,mega“ nebo nemáte nic. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím za kolik je k mání stůl z ovocnýho dřeva George Hepplewhite z roku 1820 s malbou a ozdobnými dekoracemi. 2.) Jsem nezaměstnanej zkrachovalec, co nezvládá uživit svoji rodinu. 3.) Nevím jak to vypadá, když si odvážejí moje Porsche. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na jednu stranu slušně zvládnutý a zajímavě podaný pohled na zákulisí ekonomické krize,s tím spojené propouštění a také pohled na to,jak žijí tamní "manažeři" (tzn.na dluh).Na druhou stranu se ale tohle může stát snad jen v americe a s celým příběhem se opravdu není lehké ztotožnit.Tím spíš,že hlavní hrdina v podání Bena Afflecka je prostě kokot první kategorie.V tomto ohledu mnohem více baví vedlejší postavy v čele s Tomy Lee Jonesem a Chrisem Cooprem.Jako celek Company Men nenudí,ale ta rozpolcenost je tam hodně zřetelná...lepší 3 (70%) ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Už jen herecké obsazení slibovalo kvalitní podívanou. Nemluvě o aktuálnosti námětu v podobě finanční krize a ztrát ne-jen lukrativních "teploučkých" pracovních míst. To, čeho jsem se však dočkal, byl však průměrný, "ukňučený" snímek obsahující krizi středního věku, "navoněné", dřevem obložené kanceláře, nic neříkajícího hudebního podkresu, jako vždy skvělého K.Costnera, "ubrečeného T.Lee Jonese a kýčovitého projevu B. Afflecka, kterého tímto opakovaně vyzívám, aby se pouštěl do filmařiny už jen "pouze" jako režisér!! 50%!! ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Úvodem chci jen poznamenat, že jsem byl po zhlédnutí tohoto filmu velmi spokojený a dal mu rovnou ***** .. jednak je to moc hezká pohádka pro dospělé a také to bylo z prvotního nadšení z mých oblíbených herců a jejich hodně pohledných kolegyň, jejich klasicky velmi kvalitních výkonů a hlavně ze zobrazení toho moc hezkého manželského vztahu mezi : Bobby Walker / Ben Affleck a Maggie Walker / Rosemarie DeWitt (mé dojetí a notorická závist) a také samozřejmě vztahu táty a jeho potomků (tedy vše to, čeho se mně v této míře nikdy nedostalo) .. když se mi vše ale rozleželo v hlavě, přemýšlel jsem, jestli jsem to trochu nepřehnal, vždyť pár věcí je zde pro našince tak trapně do nebe volajících : namyšlený bílý límeček s titulem MBA vydělávající hezkých pár let 160.000 dollarů ročně, je po propuštění z práce už po třech měsících bez peněz (?!) .. no to by musel být pěkný vůl / pomyslel jsem si .. samozřejmě ale vím, že za oceánem mají úplně jiný způsob myšlení a zvyky pokud jde o finance a zabezpečení .. vím i, že taková vysoká životní úroveň, jako byla ta jejich něco stojí .. takže určitě dosti vysoká režie, všechny ty splátky a k tomu ještě hypotéka co nepočká (navíc, je to již několikátý film s podobným námětem / podobným průběhem, takže na tom něco pravdivě zobrazujícího musí prostě být) … ale jinak a budu se opakovat, jako pohádka moc hezké a velmi dobře obsazené … ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Typicky americky zastupce na festivalu. Reziser sam priznal, ze sentimentalni konec musel natocit takto kvuli producentum. Jde o ukazku zivota (a nasledne setreni) behem vypuknute financni krize nekdy minuly nebo predminuly rok. Nic, co by mistniho divaka nejak prekvapilo. To, co jim prijde zvracene a divne, nam prijde jako logicke a pochopitelne. Obcas jsem se fakt divil, co to ti manazeri delaji. Je to vsak natoceno hezky a herecke obsazeni je samozrejme skvele (Ben Affleck, Tommy Lee Jones, Chris Cooper, Kevin Costner, Maria Bello a dalsi). Velkou zasluhu na kvalitnim vyzneni celeho filmu ma vsak debutujici reziser (jinak hlavne scenarista a producent) John Wells. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Režisér dostal po vstupu filmu do amerických kin asi tisíc e-mailových reakcí od nezaměstnaných. (Devitka)
  • Režisér John Wells při psaní scénáře čerpal z rozhovorů se svým švagrem, který se dostal do stejné situace jako hlavní postavy filmu. (Devitka)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama