Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Žádnej zázrak se nekoná, ale snaha vydat se oproti předchozím případům trochu jinou cestou, je sympatická. Hlavní hrdina svojí schopnost ovládá, romantický / dramatický prvky nahrazujou ty kriminální a chytá se sériovej vrah. Jenže s vysvětlovánim děje se nikdo moc nemaže a scénář se často jeví jako šitej horkou jehlou, což zamrzí, protože mohla vzniknout solidní žánrová podivaná. Třetí hodně slabá hvězda za krvavější scény, temnější atmosféru a střídmou stopáž. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, kdy se The Butterfly Effect dočká dalšího pokračování. Zatímco původní film si získal celou škálu příznivců, dvojka už tak slavně nedopadla. Grossman šel s kůží na trh, vědom si všech rizik, které to obnáší, ale nechtěl jí prodat lacino. Bylo mu jasné, že pokud se rozhodne přijít jen s další napodobeninou, kritikové jej roztrhají zaživa. Naštěstí se scénáristce podařilo připravit obstojný příběh, který okořenila potemnělou detektivní zápletkou. Nebudu vám mazat med kolem úst a tvrdit, že trojka je geniální dílo, protože to není ani pravda, ale přece jenom z toho vzniklo obstojné průměrné dílo, které určitě stojí za pozornost. Původní myšlenka se sice již nadobro vytratila z této série, ale na rozdíl od druhé dílu tu tvůrce zapracoval hlavně na atmosféře. Když už byl film presentován pod hlavičkou After Dark Horrorfest III, bylo jasné, že divák očekává trochu něco jiného než jen obyčejné drama. I proto se na scéně objeví slušná dávka mord scén, trochu té cákající krve a maskovaný zabiják. Bohužel si však dovolím tvrdit, že nejvýraznější problém vidím v tom, že režisér prostě neumí vybudovat potřebné napětí. Místo aby atmosféra pořádně gradovala, jsme odbytí zběsilým střihem, který hlavně mě kazil požitek z jednotlivých vražd. 50% ()

Reklama

emdvojka 

všechny recenze uživatele

No zvrhlo sa to do niakej krimi, ktorá je predvidateľná a hlavne ten koniec mi bol viac ako jasný. No tak ako dvojka tak ani trojka sa na prvý diel nechytá a bohužiaľ The revelations sa už nedá nazvať osudovým dotykom, je zneho vybratý akurát námet v cestovaní v čase, ale inak veľmi slabé a hlavne mi tam chybali tie zmeny ktoré účastnika "skokov" vždy po vráteni s minulosti čakali...okrem novej vraždy sa tu nič nestalo...všetko po starom...sklamanie ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nevrátíš, abys pozměnil svou minulost. Tento třetí snímek je hodně krvavej a je tak trochu krimi. Ikdyž každá cesta zpět opět dokáže pěkně zamotat budoucností. Ale to už víme. Hlavní hrdina se zde vydává do minulosti hledat vraha. Není to však tak lehké. CITÁT - Stvořil jsem sériového vraha........ Nakonec se z toho pro Sama vyklubal docela zajímavý anděl strážný. A jak to tak již v této sérii je zvykem, musíme se vrátit až na samý počátek minulosti, aby mohla vzniknout nová budoucnost. Hip-hop mi k filmu vůbec nesedí. Mohli si ho odpustit. CITÁT - Máš pro nás určitě spoustu historek......... Povedený a ničím nepřekvapující film. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Rozhodne mnohem lepsi nez dvojka! Pribeh je pojaty trosku jinak. Je to spis thriller s prvkem cestovani casu nez klasicka myslenka Butterfly Effectu. Bohuzel scenar ma hodne nedotazenosti a logickych der, coz je skoda. Z nametu slo rozhodne dostat vic. Zas tak spatne to neni, ale za tu odflaklost scenare jen 60%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama