Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (259)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Jakmile dojde na slova o tom, že si jsou Morganovi souzněni, venkovští balíci ukáží, že (ne)umí počítat a Sam Elliott předvede vrcholný chod podkovou, všechna sladká břečka se vylije z kastrolu, kam ji Marc Lawrence, autor scénáře režisér, hodinu a půl cedí. Svalová vada mimiky obličeje se u Hugh Granta dostává do vážných mezí, protože za celou dobu nedokáže nasadit jiný výraz než poraněnou laň, která neustále doráží na ensympatickou Sarah Jessicu Parker. Lawrencovo Hudbu složil, slova napsal mám docela rád, ale tímhle poukázal na omezenost svého talentu. A Hugh Grant prý končí s herectvím - inu, nic moc už nám nabídnout nemohl. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Poboha! Nekonečně dlouhá a k uzoufání nevtipná romantická (ne)komedie, kde bohužel Sarah Jessica Parker působí jako vypatlaná nána a křečovitě se pitvořící Hugh Grant je na ránu! Kecy, kecy sem tam krásné záběry New Yorku, potom útěk na venkov a zase kecy...no a hezky nasnímaný les, jeden medvěď a...a víte co, když neuvidíte o nic nepřijdete! Zklamání na celé čáře! ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Berúc do úvahy, že máme na stole (plytkú) romantickú komédiu s Hughom Grantom a SJP, celkom obstojne sa pokúša vykresliť zvyky a spôsob života na vidieku amerického Stredozápadu. Podáva ho, neprekvapivo, komediálne, à la Dukes, s tým, že všetko je v poriadku ako je. Reálie neberie tvrdo a v podstate o tie tu ani nešlo. Poslúžili len ako kulisa rozpadajúcemu sa manželskému vzťahu a blbým kecom – hľadať hlbšie tvorcovské ambície u rejžu ako je Lawrence bola len moja debilita. A keďže do tohto filmu reálne nikto okrem mňa nešiel s myšlienkou: "Hm, idem si pozrieť, ako sa žije sedlákom vo Wyomingu skrz tento šeredný rom-com a nasajem tú rural rodeo atmošku ako špongia," počin pre cieľovku splnil poslanie a o viac nejde. --- #1 Michael Kelly ako profi vrah určite zaujímavá voľba. Ale len voľba a tam to končí. --- #2 Mary Steenburgen v tých kovbojských country oblečkoch jedno z mála pozitív. --- #3 Obsadiť Sama Elliotta a dať mu štyri vety... fetuješ? ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Neuveríte mi, ale mne sa tento film vcelku páčil. Dalo sa nad ním zasmiať a ja som si ho prakticky pozrel s úsmevom. Hugh Grant podal bravúrny výkon, ale S. J. Parker ..., nepáčil sa mi jej výkon. Celková pointa je dosť otrepaná, vraví sa jej tzv. holywoodská štruktúra. Ale film to je milý, takže *** (odo mňa). ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Neurotičtí Newyorčané, kteří žijí v domněnce, že za Brooklynským mostem končí civilizace, si mě na svoji stranu získají vždycky, Morganovým se to ale úplně nepovedlo. Ono by ani tak nevadilo, že postava Sarah Jessiky Parker (neočekávaně) připomíná jakousi light verzi Carrie Bradshaw (ano, stejný rozmazlený diblík, tentokrát však s čínskou adoptovanou holčičkou - že by inspirace Charlottou?) a že Hugh "Daniel Cleaver" Grant poztrácel většinu charismatu a do romantické komedie se proto vůbec nehodí. Největším problémem je fakt, že Morganovi nenabídnou nic, čím by aspoň trochu vyčnívali z masy jim podobných. Chybí víc romantiky, komedie, konfliktu, všeho... Možná i proto jsem na Morganovi nekoukal v kuse, nýbrž natřikrát. P.S. Mary Steenburgen by sarahpalinovské republikánské venkovanky mohla hrát až do skonání světa, po Návrhu tu v této šabloně znovu exceluje :) 50% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)
  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)

Reklama

Reklama