Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (259)

made1 

všechny recenze uživatele

Tak tady venkov dokonale nakopal městu zadek... Opravdu, věřte mi, opravdu jsem se těšila na tuto komedii, i přes většinu místních komentářů, ale tahle dvojce byla stejně nešťastná jako Vince Vaughn a Reese Witherspoon ve filmu Čtvery Vánoce. Věřila jsem jim akorát na začátku, když se fakt nemuseli. Chtělo by to víc akce a propříště nedovolit Grantovi americké filmy, protože tam je sice pořád stejně vtipný, ale nefunguje to dohromady s tím ostatním. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pozerateľná jednohubka, ale iba v rámci popoludňajšieho televízneho programu. Dnes sa podobné filmy točia snáď už len v produkcii streamingových služieb, kedysi sa "vyžadovalo" za ne vstupné do kina, čo mi vzhľadom na kvalitu takých Morganovcov pripadá dosť mimo. Film niečo sľúbi, ponúkne však niečo iné, obyčajnejšie, a na konci sa k ústrednej zápletke vráti. Že to takto odhadol vopred snáď úplne každý divák, vôbec nepochybujem. ()

Reklama

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Kdyby se točil biografický film o žokeji Josefu Váňovi, jeho kobylu (legendárního Železníka), by zcela jistě musela hrát Sarah Jessica Parker. Zde naopak být vůbec nemusela. Anglosaské krásky pro romantické komedie zkrátka vypadají jinak. A tento film nutně potřebuje nadprůměrnou herečku do hl. role aby to celé vytáhla nahoru. Komedie/drama/romantika – ne/ne/ne. Podprůměr, slabých 40%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ač mám Granta rád a tady se celkem snaží a čas od času utrousí nějakou tu vtipnou hlášku,bohužel nedokáže zachránit všechno.Morganovi sou průhlednou a klišé plnou podívanou,nehledě na fakt,že o nějaké chemii mezi hlavní dvojicí si můžeme nechat pouze zdát.Pár vtipných momentů se tu sice najde,ale je jich opravdu poskrovnu a stačí na pouhé krátké pousmání.Celkově tedy bída a dvě hvězdy za to málo vtipu.Kdo se chce opravdu dobře pobavit u romantické komedie ať protentokrát sáhne jinam.30% ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Neuveríte mi, ale mne sa tento film vcelku páčil. Dalo sa nad ním zasmiať a ja som si ho prakticky pozrel s úsmevom. Hugh Grant podal bravúrny výkon, ale S. J. Parker ..., nepáčil sa mi jej výkon. Celková pointa je dosť otrepaná, vraví sa jej tzv. holywoodská štruktúra. Ale film to je milý, takže *** (odo mňa). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama