Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (259)

castor 

všechny recenze uživatele

Znovu podivně mrkající Hugh Grant s plačtivými grimasami a Sarah Jessica Parker, která nechce zestárnout a má na ní ne úplně slušivý účes, v podivné reklamě na americký venkov. Situace, do kterých se dostávají, byly mizerné už v polovině devadesátých let. Nápady chybí, romantika je rutinní, fórky jsou ohrané. Co tam máte dál? ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Manželství Morganových se před třemi měsíci rozpadlo a již se zdá, že není způsob jak jej spravit. A pak náhodou uvidí vraždu a jsou proto strčeni do ochrany svědků a posláni kamsi do Wyomingu, daleko od civilizace. A jejich životy se zastaví, jsou odstřiženi od jakékoliv komunikace se světem a musí si vystačit jen s málem a taky jen se sebou samými. A Paul a Meryl zjišťují, že jim přecejen trochu té lásky zbylo. Že jejich problémy mají řešení a že se chtějí snažit jejich vztah udržet. Přišlo mi to, no, hezké. Vtipné tedy ne, ale ne nějak vyloženě trapné. Krásné prostředí a co jsem si na tomhle filmu užila byla Sarah, která je prostě nádherná a úžasná a já se jí nemohu nabažit. Co mi vadilo byl kupodivu Hugh Grant, kterého jsem tu nemohla vystát a který se mi jevil značně příšerně. Nepřišlo mi to křečovité ani nijak příliš hloupé. Myslím, že na tom má zásluhy hlavně Sarah:) ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Řekl bych - taková polozapomenutá romantická komedie s Hugh Grantem. On je jinak v tomto žánru celkem úspěšný. Zde se jedná o vybranou lokaci, ve které na něj diváci nejsou zvyklí. Americký venkov může působit dost fádně a nudně. Když se ale divák podívá trochu blíž, může porovnat městský život s tím venkovským. Může vidět, pokud na to ve veškerém tom spěchu již zapomněl, že jsou na světě ještě oázy lidí a společenství, kde se lidé mají navzájem rádi, pomáhají si a jsou schopni si důvěřovat: Myslím si, že když si toto připomenou manželé, kteří zrovna prochází určitou krizí, může je to do dalšího společného života jen povzbudit. Opravdu si myslím, že pár dnů na venkově mezi naprosto jinak uvažujícími lidmi by nikomu nemělo uškodit. ()

TheRoller 

všechny recenze uživatele

"Je tu strašné ticho. Skoro som počul, ako sa mi delia bunky." Sarah Jessica Parker si dala vynosiť dieťa, aby si nepokazila postavu. Krava. Čo jej to pomohlo? Veď aj tak má xicht jak kôň, to jej ešte nikto nepovedal? Hugh Grant tiež zvykol byť lepší... Pošlite sem k nám na dedinu nejakých dvoch blavákov a máte v podstate ten istý výsledok. Niektoré situácie a hlášky stáli za to, ale ako celok to z hlavy vyprchá skôr ako detské šampanské. Najlepší moment: Morganovci sa zobudia prvý deň v novom prostredí. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Klasická jednohubka. Typický úspěšný pár bydlící v New Yorku se přichomítne k vraždě, a tak se v rámci ochrany svědků musí zašít. A proč je rovnou neposlat na venkov, že? Manželé jsou zrovna rozhádaní a vy můžete tipnout, jestli je toto společné dobrodružství opět stmelí nebo ne. Klišé je tu celkem ranec, ale humor mi vcelku seděl a slušně jsem se pobavil, tudíž 60 %. Oblíbená část- první výjezd na koních ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno