Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Easy A bylo pro mě příjemnou podívanou a milým zpestřením odpoledne. Vlastně největší úspěch pro mě byla skvěle zahraná role Olive - Emma Stone střídala vizáž nevinné dívčiny a coury jak na běžícím pásu a já jsem jí to věřil. No a pak je tu skvělý soundtrack, dobře vybrané herecké obsazení a pěkný počet vtipných scén. A nakonec z toho vylezlo pokoukaní za (slabší, ale ještě pořád) 4*. Zkrátka jedna z oddychovek roku 2010, která mě pobavila jako např. Návrh za rok 2009. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Seriáloví sympaťáci, rychle mluvící krásky, svobodomyslní rodiče a bohyně Emma Stone definitivně prorážející do nejvyšší ligy. Možná je námět lehce vykonstruovaný, ale za popíraná klišé, dokonalý soundtrack nebo snadno uvěřitelné vážnější momenty je to jasná pochvala. A časem snad i menší teenagerovská klasika. ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Emma Stone bez debat táhne celý film a bez ní by Easy A bylo poloviční. To ale neznamená, že by zbytek obsazení za nic nestál. Právě naopak, casting se povedl na výbornou - Malcom McDowell, Thomas Haden Church, hippisáčtí rodiče Stanley Tucci a Patricia Clarkson. Snad jen s Lisou Kudrow mám problém. V poslední době hraje samé neurotické krávy. Odkazování k teenagerovským klasikám 80. let - Sixteen Candles, The Breakfast Club, Ferris Bueller's Day Off, Can't Buy Me Love a Say Anything... - beru "pouze" jako (nemalé) osvěžení, zcela jistě bych Easy A nevnímal jako určitou snahu tyto nesmrtelné filmy překonat. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

A Easy má hlavne dve pozitíva: Chce (!) byť "inou" teen komédiou, inteligentnejšou, nepovrchnejšou. Nájde sa aj pár podarených odkazov a anti-teen vtípkov, ktoré triafajú do čierneho. Druhým pozitívom je Emma Stone, neokukaná tvár, v podstate sympaťáčka, ktorá má sexi "šušlajúci" hlas:) Okrem toho je to nevtipná a jemne priblblá zlátanina a nepodarený pokus o"alternatívu". ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to takhle komplet, jak to je natočené, odehrávalo v šedesátých letech (bez mobilů atd. ovšem), neřeknu ani slovo. Takhle to ale vypadá, jako že scénárista prospal druhou polovinu dvacátého století a právě včera se probral. Proč se někdo snaží diváka balamutit tvrzením, že existuje (navíc v Americe, jakkoliv je v některých ohledech prudérní a skrupolózní) střední škola, ve které nikdo nemá sexuální zkušenost a první sex je tu tak tématem číslo jedna. Nenene, my devětsetdvadesítkou odkojení tohle nesežerem. Ovšem Facebook podle pana učitele Griffitha, to stálo za to! :-) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem Major Cities. (Mr.Hudson)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama