Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Určitě nadprůměr ve svém "žánru". A to díky určité originalitě provedení (které by mi jindy mohlo vadit, ale tady OK), hlasu a obecně projevu Emmy Stone a pak několika vtipným dvojsmyslům. A zapomněl jsem dodat, že se nejedná o "typickou" americkou úchylárnu, ale byť jde o teen komedii, má určitou úroveň. 68% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Lži se šíří rychle..... Musí jít nutně o film pro holky, když zde hlavní role patří slečně, o který se šušká, že by mohla bejt děvka? Film se točí kolem sexu, proto žádný moudra z filosofie nečekejte. A trochu mi to připadá, jako parodie na všechny ty muzikály ze střední a vůbec filmy, kdy se ty holky chovají jako husy (čky). Takže, jestli vás zajímají problémy americké mládeže, máte zelenou! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě rozdíl mezi soukromou a státní školou v USA. 2.) Potřebuji umět navodit atmosféru ,,velkého postelového finále“. 3.) Mojí oblíbenou pochoutkou jsou rohy z nosorožce. 4.) Ale hlavně.... někdy všem (trochu) o svých vztazích kecám!!! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Považujete Emmu za skutočne atraktívnu? Pehatá ryšavka je len priemerom, čo bežne môžete stretnúť na ulici. Amanda Bynes vo vedľajšej úlohe je len slabým odvarom toho,čo bývala, a to sa písal ešte len rok 2010. Keď k tomu pridáme minimalistický scenár úrovne nielen podpriemernej ale zbytočne „vyšperkovaný“ vulgarizmami a dementnými rodičmi, dostaneme sa k odpadovej teenegerskej záležitosti, ktorá určite nie je komédiou. Veľká úbohosť. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Gluck by měl mít na bláznivé komedie patent. V Easy A zavítal na typickou americkou střední, provětral několik stereotypů a jako bonus přidal nejúžasnější rodiče filmového plátna vůbec. Většina vedlejších postaviček je tady zábavných, ale hlavní hvězdou je jednoznačně Emma Stone, která září v každém záběru. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $58,401,464Tržby Celosvetovo $75,330,939Tržby za predaj DVD v USA $20,151,330 //počet predaných kusov 1,375,721║ ako nápad vôbec nie zlý, Emma Stone je veľmi príjemná herečka ale niečo mi tam chýbalo čo by ma skutočne odviazalo a mohol som si to užiť /55%/ ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Všechny scény Emmy Stone u webkamery byly natočeny v jeden den během čtrnácti hodin. (Taninaca)
  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem Major Cities. (Mr.Hudson)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama