Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná teenagereská komedie ze střední tu nebyla opravdu hodně dlouho (naposledy asi opravdu ty Mean girls), takže bylo opravdu načase, aby se konečně zadařilo. Easy A sice nakonec není nějakej komediální zázrak, ale ve výsledku jde o velice příjemnou komedii s dobrým nápadem, odsejpajícími dialogy a hodně sympatickou Emmou Stone. Ostatní herci hrají také velmi dobře, akorát geniální Stanley Tucci a Patricia Clarkson by si zasloužili více prostoru. Celé to hodně příjemně uteče a člověk se ani na chvilku nenudí. Jenom je škoda, že konec je trochu slabší a přišel trochu spíchnutej narychlo. Ale jinak velice příjemné překvapení.70% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Easy A bylo pro mě příjemnou podívanou a milým zpestřením odpoledne. Vlastně největší úspěch pro mě byla skvěle zahraná role Olive - Emma Stone střídala vizáž nevinné dívčiny a coury jak na běžícím pásu a já jsem jí to věřil. No a pak je tu skvělý soundtrack, dobře vybrané herecké obsazení a pěkný počet vtipných scén. A nakonec z toho vylezlo pokoukaní za (slabší, ale ještě pořád) 4*. Zkrátka jedna z oddychovek roku 2010, která mě pobavila jako např. Návrh za rok 2009. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

A Easy má hlavne dve pozitíva: Chce (!) byť "inou" teen komédiou, inteligentnejšou, nepovrchnejšou. Nájde sa aj pár podarených odkazov a anti-teen vtípkov, ktoré triafajú do čierneho. Druhým pozitívom je Emma Stone, neokukaná tvár, v podstate sympaťáčka, ktorá má sexi "šušlajúci" hlas:) Okrem toho je to nevtipná a jemne priblblá zlátanina a nepodarený pokus o"alternatívu". ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se nemohla přenést přes nesmyslnou úvodní zápletku, která narostla do obrovských rozměrů. Některé postavy bych z filmu úplně vyhodila (celý ten náboženský spolek byl strašně trapný). Na druhou stranu je tady ale něco, co z Easy A dělá celkem příjemnou a stravitelnou komedii. A to je Emma Stone. Ta ze sebe dává úplně všechno, je to neuvěřitelná sympaťačka a už delší dobu mě tato herečka opravdu baví. Rodiče hlavní hrdinky jakoby přiletěli z Marsu, jenže když jsou v podání Stanleyho Tucci a Patricii Clarkson, nelze si je neoblíbit. Easy A na některý pohodový večer rozhodně není špatná volba a pár vtipných momentů se zde taky najde, bohužel trapných je poněkud více a víckrát už si asi Easy A nezopakuji. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Považujete Emmu za skutočne atraktívnu? Pehatá ryšavka je len priemerom, čo bežne môžete stretnúť na ulici. Amanda Bynes vo vedľajšej úlohe je len slabým odvarom toho,čo bývala, a to sa písal ešte len rok 2010. Keď k tomu pridáme minimalistický scenár úrovne nielen podpriemernej ale zbytočne „vyšperkovaný“ vulgarizmami a dementnými rodičmi, dostaneme sa k odpadovej teenegerskej záležitosti, ktorá určite nie je komédiou. Veľká úbohosť. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Ve chvíli, kdy spolu Olive (Emma Stone) a Rhia (Aly Michalka) sedí na autě a baví se, Olive zmiňuje seriál Super drbna (od r. 2007), ve kterém si zahrál jednu z hlavních rolí Penn Badgley, představitel Todda. (six_seven)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama