Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvaja "feťáci Kriss a Kross" zájdu jedného dňa do starej opustenej nemocnice, kde chcú zapiť žiaľ. Jeden z nich totiž miluje dievča z vyšších vrstiev. Šanca na perspektívny vzťah je teda tak reálna, ako vyhrať Euro Jackpot. Potom ako zídu do samotných útrob a vystraší ich "ratlík menom doberman", schovajú sa do jednej zo zadebnených miestností. Tam objavia ženu, ktorá disponuje "čarom" nesmrteľnosti. "Podnikavý duch" jedného z nich začne pracovať na plné obrátky. Na uvedené miesto začne vodiť "kamošov z mokrej štvrte". S neznámou si užívajú nezáväzný sex za peniaze. Nakoľko sa v druhom z kamarátov ozve zlé svedomie, začína zvádza vnútorný boj morálnych hodnôt. Psychologickú drámu, ktorá vyobrazuje dva rôzne pohľady, dvoch podobných ľudí na jednu a tú istú vec - 50 %. ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Další z rádobykontroverzních zvrácených slátanin se sexuálním podtextem, ovšem postrádající jakoukoliv smysluplnější myšlenku. Navíc mizerně zahrané, plné naprosto stupidních dialogů, a o absenci atmosféry, napětí či strachu je také zbytečné se rozepisovat (snad jen scény ze psem stojí za zmínku). Prostě zbytečnost s velkým ZET. SPOILER- btw. opravdu si nedokážu, kterého zoufalce by soulož s touto rozkládající se "slečnou" mohla uspokojit :D, ovšem narozdíl od chlapců v tomto hororu, mám asi dost mizerný vkus, jinak si to nedokážu vysvětlit. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva kámoši objeví v opuštěné budově blázince spoutanou nahou dívku, která je zombík a jednoho z nich napadne, že si z ní udělá sexuální otrokyni, přizve pár kámošů a bude legrace. Jenže vše se vymkne kontrole a mrtvá dívka si ráda hryzne. Tohle je celkem dost perverzní horor, u kterého se nelze bát, ale ani nelze u něj odvracet zrak, protože gore je tady na dost nízké úrovni a není skoro nic vidět. Originální nápad to však je. Největší nechutnost bych viděl v tom, že ti kluci vůbec chtěli souložit s holkou, která už zapáchala a ještě si to užívali. Na tohle se tento film nejvíce zaměřil, ale obtěžovat se s vysvětlením, kde se tam tam ta holka vzala a jak se z ní stala zombie, to už film neřešil. Stejně tak nebylo zřejmé, co se s ní stalo na konci. Hororovější přístup byl tady podán formou perverzit, které se ale v podstatě opakovaly pořád dokola. Vzhledem k řídkému ději, by se celková stopáž dala výrazně zkrátit. Herecká partička nepředváděla nic extra, ale současně to ani nebyly nijak urážlivé herecké výkony, ačkoliv se v drtivé většině jednalo o herce z nižších lig. Horor to zas až tak moc není. Postrádal jakoukoliv hororovou atmosféru nebo napětí, ale z čisté zvědavosti se to dá vydržet a podruhé bych si to už nepustil. 60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Konečně se někdo rozhodl ty zombie pojmout trochu netradičně, až nápaditě (originalita je možná silné slovo). Spíše takové až psychologické drama než ryzí horror, na němž se mi líbilo, že je prostor věnován hlavně jednotlivým postavám (byť se nevyhnou až kýčovitému stereotypu – ku prospěchu však je, že jsou v rámci možností zahrány relativně dobře) než tomu samotnému horrorovému prvku, který tu prostě je, ale není nijak vysvětlen a nijak se v něm film nenimrá. Pár kluků prostě najde mrtvou dívku, která se však hýbe – a co teď? O tom je právě ten film. Možná je zbytečně moc dlouhý. Možná jsou scény ze sanatoria zbytečně moc tmavé. Vzpomněl jsem si při něm na román Joyce Carol Oates jménem Zombie. V něčem trošku podobné. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak nevím... Je tohle zombie film nebo ne? Těžko říct, protože pod typickým zombie filmem si většina lidí představí něco úplně jiného, ale přitom tady očividně jeden zombie (nebo spíše zombice) je... no, rozhodnutí nechávám na jiných, pro mě to zombíkovina je:). K filmu samotnému řeknu tolik, že příběh je zajímavý a poměrně originální. Dva výrostci se poflakují po starém blázinci (mimochodem docela děsivém) a v jedné odlehlé místnosti najdou holku zabalenou do igelitu. Myslí si, že je mrtvá, ale ona se nakonec probere... ovšem není tak docela normální. Nejen, že nemluví, ale jak později chlapci zjistí, nejde ani zabít. Co s ní? V tomto ohledu mají hoši dost rozdílné názory. Jeden je pro to nějak jí pomoci a druhý si z ní chce udělat sexuálního otroka. V tenhle moment se začíná děj rozjíždět. Spory mezi chlapci se vyhrocují, o mrtvé dívce se dozvídá stále více lidí a spory se vyostřují, až vše skončí tragicky. Tolik k ději. Herecké výkony sice nejsou kdovíjak brilantní, ale téma a místy docela hutná atmosféra posouvají film na úroveň těch lepších hororů, které byste si neměli nechat ujít. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama