Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podle popisu jsem čekal, že to bude zhruba o tom jak dva maníci šoustají mrtvolu na různé způsoby a pak se jim to zvrtne. Místo toho je o to dvou maníkoch co jdou jednoho dne za školu kamsi do bývalé nemocnice a tam najdou jakousi polomrtvou ženskou a užívají si s ní (kdyby byla aspoň pěkná budiž,ale není) . Pokud čekáte nějaké gore nebo nechutnosti též si nechte zajít chuť kromě jednoho kousance do ptáka a jedné useknuté ruky film nic nenabídne (navíc zde chybí vysvětlení kde se tam vzala a čím byla nakažená) . Ke konci to navíc zavání parodií (scéna na benzínce případně konec hláška Není mě dobře,vždyť ti usekla ruku.) 40 procent více si to nezaslouží P.s. nevěřte kecům jak je to znepokojující a nechutná a takovým sračkám a pusťe si raději třeba Sbski Film ten je daleko lepší a nabídne toho více. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dvaja mladý flákači sa potulujú po miestnom ústave,ktoré je roky zatvorené.A troška ho tam demolujú a idú do pivnice toho ústavu a tam nájdu spútanú ženu.A v tej chvíli ešte netušia že pre nich nastanú krušné chvíle a one sa postará práve ta žena.Film bol dobre rozbehnutý ale ako postupoval tak strácal dych a už potom išiel svojou kludnou cestou.V tomto filme sa tu miešajú viaceré žánre ako komédia,romantika,zombie a oveľa väčší žánrový rozsah a vôbec sa nedá určiť ktorý z nich prevyšuje.Má to kus originality.Aj keď film ma viaceré nudné časti a niekedy postráda logiku.Ale kompenzuje si to zaujímavým príbehom,niekedy veľmi silnou atmosférou a spletenom veľa žánrov. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak děsivá, jako spíš vrcholně perverzní záležitost. Docela nečekané rozuzlení, u kterého nevím, jestli palec nahoru nebo dolů. Žádné explo nebo tak, spíš jen samoúčelná úchylárna, obohacena spoustou nesympatických herců, někdy docela šokující podívanou a ne často vídanými nápady. Celkově bych horor asi nedoporučila, ale zkusit se má všechno. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad (sexy spútaná zombie), zaujímavý teenagerský príbeh bez jedinej sympatickej postavy, prekvapivé zvraty (pes, benzínka, koniec) a podarená atmosféra s nejakým tým shock momentom (ako som sa strhol keď sa mu do sna zaplietla zombiemrdka a bafla =)) a prekvapivo remeselne natočená divnosť je na svete. Thumbs up! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Už námět stojí za starou belu, respektive ho s nadšením přijmou snad jen omezení násilníci a nekrofilové. Rozhodně to nehodlám označovat za nějakou současnou kritiku společnosti, tohle je prostě jen povečírkový nápad rádoby scénáristy, jehož „znepokojující“ látku si vzali pod svá ochranná křídla dva bezvýznamní režiséři. Nahá holka připoutaná ke stolu, roubík v puse, v ní neposedné zuby a dost nasraný výraz. A jaksi nesmrtelný kořínek. To je však pro bandu dospívajících hošanů jen druhotná informace, hlavně, že se ženština moc nehýbe a stačí jí roztáhnout nohy. Podivný slepenec několika žánrů nám z toho vykukuje, ještě do průměrnějších vod ho však utápějí mizerní herci a dialogy, které vypouštějí z úst. Docela hloupé a docela hodně bez účinku. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama