Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

genetique 

všechny recenze uživatele

Od podobných stereotypných filmov som si dal skoro na polroka pauzu a po tak dlhej dobe mi komédia tohto typu prišla celkom vhod. Dopozeral som ju bez väčších problémov, dokonca ma miestami príjemne prekvapila. Samozrejme, že napriek tomu sa jedná o čistý šedý priemer a scenár je len precedenou kombináciou jeho žánrových súrodencov. Scenárista pôsobil dosť kŕčovito najmä v scénach, ktoré mali byť svieže a zábavné. Oveľa prirodzenejšie však na mňa porobili herci a tak som sa dočkal okrem avizovanej nádielky humoru aj príjemnej rodinnej drámy. Škoda však, že režisér nevedel odhadnúť v ktorých okamihoch má viac pritlačiť na pílu a tak bol celý feeling z filmu dosť rozpačitý. 60%. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná a v celku prázdná romantika. Vážně přemýšlím nad tím, co se to v posledních letech s těmi "romantickými komediemi" děje? Buď se mi zdají čímdál horší, protože jsem "vyrostla" a dívám se na ně jinak (ale ještě jsem si na to nezvykla) a nebo opravdu horší jsou. Jennifer byla jako vždycky příjemná, Thomas Robinson v roli jejího syna byl rozkošný, ale celkově to ve mně nezanechalo nic. Ani jedna scéna se mi nevryla do paměti tak, že bych měla nutkání si ji pustit. Což se mi někdy stává i u průměrnějších filmů. Nemám z toho filmu špatný pocit. Nemám z něj totiž žádný. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ideálna oddychovka na sobotňajšie popoludnie, ktorá zahreje na srdci aj rozhýbe bránice. Navyše skvelo zahraté, ústredné duo Bateman/Aniston iskrí jedna radosť a vynikajúco im sekunduje Jeff Goldblum. Kto by povedal, že od režisérov Blades of Glory a podľa predlohy tvorcu Virgin Suicides môže vzniknúť taký milý film... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudná, natahovaná a ničím nezajimavá romanťárna, ve které nás Jennifer Aniston přesvědčuje, že v kvalitní romantické komedii už asi prostě nikdy hrát nebude. Chemie mezi ním a Batemanem je nulová a to i přesto, že se Bateman celkem snaží. Klišovitý scénář plný nudných dialogů a trapných fórků mu však moc prostoru nedává. Aspoň, že ten Goldblum byl fajn. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přijatelný průměr, nicméně bez sebemenší snahy o invenci a výplň té scénáristické prázdnoty všude kolem. Bohužel tu není nic, co by alespoň vyčnívalo nad ostatními ingrediencemi poctivé romance – chybí taková ta svěžest, humor, dramatické kličky, rozkolísané je i tempo a naneštěstí i samotná romantika. Pořád tak platí, že by měla Jennifer Aniston pečlivěji pátrat, do jakých vod se pouští. Třeba se Sandlerem (Zkus mě rozesmát) jí to, světe, div se, docela šlo.. ** a kousek.. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Aniston na DVD „prídavkoch“ prezradila, že Batemana pozná od svojich 25 rokov a producenti a režiséri zaznamenali ich dobrú chémiu pri spolupráci. (Arsenal83)
  • Film sa drasticky líši od poviedky Jeffreyho Eugenidesa "The Baster", ktorý predstavuje neatraktívneho muža zamilovaného do krásnej ženy. Spisovateľ uviedol, že s filmom nemá nič spoločné a že je príliš hollywoodsky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno