Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch slabších komedií, ve kterých se objevila Jennifer Aniston, ačkoliv je v tomto případě odsunuta na vedlejší kolej. Na první pohled zajímavý nápad se záměnou spermatu není nijak rozpracovaný a je pouhým spouštěčem klasického romantického příběhu na téma "on ji miluje, ona ho bere jako kamaráda" bez jakékoliv inovace. Hlavní prim zde hraje Jason Bateman, který sice působí docela otravným dojmem a rozhodně nehraje postavu, se kterou bych zašel na pivo ale má v sobě něco co ho odlišuje od jiných postav v žánrově podobných filmech a je tím jediným dobrým co film nabízí. Jinak to není ani romantické ani vtipné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Jennifer Aniston, ale v tomhle filmu mi ani tolik nevadila. Důvodem byl hlavně Jason Bateman, který byl v tomhle snímku spolu se svým synem výborný. Také on už mě dokázal zklamat, ale v tomhle případě jsem se dobře bavil. Kdyby tam byla jiná herečka než Aniston, bavil bych se stejně. Pro mě to celkem svědčí o jejích kvalitách. Film ale pobavil a někdy bych si ho klidně dal znovu. ()

Reklama

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná a v celku prázdná romantika. Vážně přemýšlím nad tím, co se to v posledních letech s těmi "romantickými komediemi" děje? Buď se mi zdají čímdál horší, protože jsem "vyrostla" a dívám se na ně jinak (ale ještě jsem si na to nezvykla) a nebo opravdu horší jsou. Jennifer byla jako vždycky příjemná, Thomas Robinson v roli jejího syna byl rozkošný, ale celkově to ve mně nezanechalo nic. Ani jedna scéna se mi nevryla do paměti tak, že bych měla nutkání si ji pustit. Což se mi někdy stává i u průměrnějších filmů. Nemám z toho filmu špatný pocit. Nemám z něj totiž žádný. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ľahká americká, romatická záležitosť na oddych alebo ako uspávanka pre unavenejších. Ako komédia príliš nevýrazné, ako romanťák príliš dramatické. Ničnehovoriaci herci v hlavných úlohách. Odfláknuté po viacerých stránkach. Stopáž by mohla byť kratšia. Zápletka je celkom fajn, ale podobných filmov už bolo dosť. Veľmi nevýrazné, no konečne som videl po dlhšom čase Jeffa Goldbluma v niakom novšom filme. 44% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Jasně, klasická romkom s očekávaným dějem a koncem, ale pár scén stojí opravdu za to! A dovolil bych si upozornit na podle mě parádní hereckej výkon Thomase Robinsona, toho malýho klučinu zahrál fakt parádně :D + čupr song z tý párty! je to sample na Mann ft. půldolar - Buzzin, v originálu Nu Shooz - I Can't Wait ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Film sa drasticky líši od poviedky Jeffreyho Eugenidesa "The Baster", ktorý predstavuje neatraktívneho muža zamilovaného do krásnej ženy. Spisovateľ uviedol, že s filmom nemá nič spoločné a že je príliš hollywoodsky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama