Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 1

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (189)

peiton 

všechny recenze uživatele

Na túto snímku som sa tešila tak dlho,že som pozabudla..Tak mi treba,lebo kladne hodnotím fakt,že do akcie sa išlo od samého začiatku a na plný plyn.Atmosféra na úrovni,žiadne siahlodlhé úvodné oťukávačky,psychologické spoznávanie postáv,i masky psychopatov boli profi.Toto mi max.vyhovuje,lenže povedať trúfalo,že snímka sa zakladá na skutočných udalostiach je to isté akoby som vyhlásila,že som čistokrvná dcéra Baracka Obamu.Prosím Vás pekne,nenechajte sa zmiasť.Ja viem,že v Usa nie je o psychopatov núdza,no toto je min.pritiahnuté za vlasy.Je to celkom určite len ťah tvorcov pritiahnuť pozornosť a zvedavosť diváka.Veď napokon posúdťe sami.Toto leto si beriem týždeň voľna a idem kempovať... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nechápem. Obete mali takmer nulový pud sebazáchovy. Útočníci mali mínusový pud sebazáchovy. A v tomto duchu splašene pobehujú z prívesu do prívesu, z bazénu do auta, z auta do druhého auta. Pravé prso Christiny Hendricks si zrejme vypýtalo dosť vysoký honorár. Keď sa o tom dozvedelo jej ľavé prso, tak si vypýtalo ešte vyšší. Samozrejme sa šuškanda dostala k tomu pravému, to si buchlo do stola...a tieto kozorokovačky zožrali väčšinu rozpočtu. Preto scenár nikto nenapísal. Preto hercov hľadali cez inzerát v novinách. A viete čo je na tom všetkom úplne najhoršie? Tie kozy sme nakoniec vôbec nevideli! ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak to mi jí vyliž, větší sbírku debilů do jedný rodiny už nasrat asi nešlo, každopádně máme věděcky ověřeno, že debilita a těžká mentální retardace je dědičná a tahle rodina musela provozovat incest minimálně od 17.století ! Vlastně ani nevim kde začít a tak náhodně jen vybleju pár perel, co se v tomhle vyskytujou, můžeme? Jdeme na to, pyčo! 1) Dementní ségra se nasere a odchází z karavanu, je za ní vysrán, debilní brácha. Oba dva si nechaj mobily v karavanu, aby se komunikace omezila na zoufalé volání "Halooooo" do tmy. 2) Debilní sourozence jdou hledat jejich vypatlaný rodiče, rovněž bez mobilů a přidávaj se k zoufalýmu volání "haloooo" do tmy. 3) Debilní sourozenci najdou v kempu v karavanu zavražděný mrtvoly, ječící vypadnou ven a narazej na debilní rodiče, následně fotr rodinu rozdělí na "hochy" a "holky", i když už ví, že se kolem potuluje minimálně jeden vrah.I tak pošle svou ženu s dcerou, klidně samotný do tmy a po synkovi chce vidět mrtvoly. 4) Debilní matku zabije killerka, když není schopná s dcerou utýct z karavanu, jakkoli se bránit nebo se prostě jen nechovat jako píča. Dcera na vraždu kouká a mámě nehelfne 5) Synátor, mající v ruce nablitou zbraň a před sebou svini, co mu zabila mámu, svini nezastřelí, místo toho jí nadává a brečí, následně i se svojí ségrou uteče 6) Killerka blond, je tak blbá, že přežije výstřel z brokovnice přímo doprostřed trupu z metru. Jejímu IQ dojde že má chcípnout až po druhý salvě 7) Týpek killer je ještě blbější, páč přežije výbuch auta, je (až na první vrstvu kůžičky na povrchu) nehořlavej a celkově jeho mutter asi prcala s terminátorem, díky čemuž je napůl cybernetickej orgasmus a tak ze sebe vytáhne metrovej skleněnej střep jako já třísku z prstu a nechá se mlátit pálkou do hlavy, aby se po hodině milostivě pustil jedoucího auta 8) Killerka tmavovláska jde ve scéně u bazénu za tak strašlivou píču, až jsem se začala hystericky smát, aneb jak do té doby nesmrtelnou tetu, vyřadí jedním úderem do tý doby tragicky zoufalej synátor, asi jako když já zaplácnu mouchu........ Co dál dodat? Snad jen, že film by se měl jmenovat stručně - Debilové ()

domkis 

všechny recenze uživatele

Tak tohle šlo fakt asi nějak mimo mě. Totálně ztracený čas sledováním pouze sledu událostí, které jsou údajně podle skutečnosti. Bez příběhu, bez nápadu, bez nějakého rozuzlení, nebo zodpovězení otázky PROČ? vlastně se tohle všechno děje. A to ani nemluvím o nesmrtelnosti některých účastníků. Slabé dvě hvězdy za to, že jsem se aspoň bála. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Druhý díl byl na stejné úrovni jako díl první. Dalo mi to přesně to, co jsem od toho očekávala. Mezi jednotlivými díly není žádná návaznost, takže jestli chcete shlédnout rovnou druhý díl, aniž byste viděli ten první, ničemu to vadit nebude. Home invasion není zrovna můj šálek kávy a proto hodnotím neutrálně. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení začalo 30. května 2017, natáčelo se v Kentucky a Ohiu (USA). (Varan)
  • Film vyšel přesně deset let po prvním dílu. (Worry77)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)

Reklama

Reklama