Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 1

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (189)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trio maskovaných a profesionálních narušitelů soukromí se po deseti letech vrátilo, aby do svých zvrácených her lapilo další oběti. Jestli je to však návrat opodstatněný, na to už si musíte odpovědět sami. Karty jsou totiž rozdány tím nejprovařenějším způsobem: úvodní vykosení vedlejších postav, následné seznámení se čtyřčlennou rodinou, řešící si vlastní bolístky, a přesun na nějaké odlehlé místo, odkud se pomoci rozhodně nedovoláte (v tomhle případě kemp). Naháněčka začne sice celkem brzy, bohužel postavy při ní začnou umírat v přesně očekávaném pořadí a do toho pronášet otřesné věty typu "Oba jsou mrtví! Jak to mohl vůbec někdo udělat?" Korunu tomu nasadí strážce zákona, který, jak žánr přesně káže, chcípne během několika vteřin. Celkově to ale nemá šanci nudit - je to fakt krátký (75 minut čistýho času), oproti jedničce krvavější, a v poslední čtvrthodině se oběti vzepřou a dají těm zmrdům pěkně po držce. A to za doprovodu vymazlené kamery a slaďáku od Bonnie Tyler. Z "kápa" ale nemuseli dělat Terminátora a poslední minutu bych taky vystříhnul. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Približne pred ôsmymi rokmi som videl prvú časť, ktorá ma svojho času slušne vystrašila, a tak som sa pri oznámení natáčania dvojky celkom potešil. Bohužiaľ však ide o maximálne zbytočné pokračovanie a po pravde by som bol rád, keby nikdy nevzniklo. Obete sa chovajú hlúpo, vrahovia sa chovajú hlúpo a asi jediné, čo som si pri snímke užíval, boli staré rádiové vypalovačky a úsmevná scéna v bazéne. ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lehkej nadprůměr a přesně ten jsem dostal.. vzhledem ke zkušenostem z posledních let už hororový fanoušci nemůžou pokaždý čekat zázrak, ale troufnu si říct, že tohle byl v pohodě home invasion.. film má celkem krátkou stopáž, takže v podstatě neni šance, aby vás nudil.. rodina a kolem nikde nikdo, jenom psychopati, louky a lesy.. slabší 4* ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To nebylo vůbec špatný. Rodina jede někam do kempu kde je začne vraždit trojice v maskách, tady docela nebylo předem jasný komu fandit všichni to jsou debilové. I se dozvíme proč je vraždí, na otázku odpověděla :a proč ne: což mě velice pobavilo. Nelogické chování postav je u těhle druhů hororů naprosto běžné. Přesto si kolikrat tukate na čelo co že to dělají či nedělají co by měli viz zastřelit útočníka když na něj míříte zbraní. Jen snad jedno mínus že jsme neviděli zbylé dva útočníky bez masky. Ps- ta dcera byť hezká tak naprosto na zabití. ()

domkis 

všechny recenze uživatele

Tak tohle šlo fakt asi nějak mimo mě. Totálně ztracený čas sledováním pouze sledu událostí, které jsou údajně podle skutečnosti. Bez příběhu, bez nápadu, bez nějakého rozuzlení, nebo zodpovězení otázky PROČ? vlastně se tohle všechno děje. A to ani nemluvím o nesmrtelnosti některých účastníků. Slabé dvě hvězdy za to, že jsem se aspoň bála. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Film vyšel přesně deset let po prvním dílu. (Worry77)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Kids in America“ od Kim Wilde. Ve scéně v koupelně hraje „Live It Up“ od Mental As Anything. Ve 43. minutě hraje „Night Moves“ od Marilyn Martin. Ve 47. minutě hraje „Cambodia“ od Kim Wilde. U bazénu hraje „Total Eclipse of the Heart“ od Bonnie Tyler. Závěrečná písnička je „Making Love Out Of Nothing At All“ od Air Supply. (Duoscop)
  • Natáčení začalo 30. května 2017, natáčelo se v Kentucky a Ohiu (USA). (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno