Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moravským venkovem, vínem a láskou napravený pražský podvodníček Honza žije s přítelkyní Klárkou v chalupě po dědovi, a snaží se proniknout do tajů vinařství. Dům se sice rozpadá, vinaření se příliš nedaří, ale Honza se s Klářinou pomocí nevzdává. Jeho poklidný život však nečekaně skončí, když se objeví kamarád Jirka, který utekl z Prahy. Bohatý podnikatel Kocúrik ho přistihl se svou dcerou Marií, a protože pro někoho takového ji nevychovával, najal si na Jirkovu likvidaci nájemného vraha Tichého. Ten se vydá na Pálavu a ubytuje se u souseda Kozderky. První pokus o Jirkovu likvidaci nevyjde, protože i když Tichý poškodí brzdy Honzova starého auta, dvojice dojede v pořádku a zpátky ji kvůli podnapilosti přivezou policisté. Do Višňové dorazí manželé Kocúrikovi, kteří se kvůli těhotné dceři vydali za nic netušícím Jirkou. Naštvaný je na něj i Honza, protože rušivě zasahuje do jeho vztahu s Klárou. Jirka se ho snaží usmířit, a tak se pustí do práce, oba však propadnou do tajného sklepa, kde objeví nejen archívní víno, ale také díru vedoucí do Kozderkova sklepa. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (657)

heyda 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli jsem to čekal lepší nebo horší, než to ve skutečnosti bylo. Samozřejmě jednička je lepší, to je jasný. Chybí zde víc té pravé jihomoravské atmosféry, a naopak je tu mnohem víc trapných momentů a celý příběh je takřka o ničem. Kamera a hudba funguje docela dobře, ale co bych především zdůraznil jsou dvě nádherný holky, které zde hrají. O té první se ani nemusím zmiňovat, to je nám všem už docela známá Terka Voříšková, která má prostě své kouzlo, ale v tomto pokračování jí přibyla velká konkurentka, která je snad ještě o chlup hezčí a to Janča Pidrmanová, o té doufám ještě hodně uslyšíme. Celkově však musím hodnotit podprůměrně, protože scénárista s režisérem byli bohužel (a na rozdíl od herců) málo nametení. :-D 40% ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Stejné jako první film: tzn o ničem. Přesto se na to docela dobře dívá, nemusel jsem se tomu pořád smát jako Libuši, nebo se studem schovávat za sedačky jako u Miliardáře. Děj je naprosto mimo realitu, sled absurdních situací, které ve mě ale občas vyvolaly úsměv. Režie je pohodová, Lanného styl není výrazně odlišný od Bařinova. Jde jen o ten scénář, který je u 2Bobulí fakt na pěst. ()

Reklama

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Jednotka bola príjemná, dvojka je miestami dosť trápna. Zmenil sa režisér, obsadili sa borci typu Krampol, Korn a vznikol tento paskvil. Ústredná trojica prvého filmu zostala, ale akosi sa z nich stali špatne hrajúci a nič podstatné hovoriaci milovníci vína. Radšej si znova pozriem Bobule, aby sa stratila tá pachuť na jazyku od patoku made in 2Bobule. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Opajšovaný pseudoburčák pro Pražáky. 1)  První díl, jakkoli se mi nezamlouval, měl alespoň pěknou kameru a jistou atmosféru._____ 2)  Zde jsem se zase několikrát pousmál. Takže nula od nuly (v našem případě jeden bod od jednoho bodu) pojde._____ 3)  6.10.2021 - A vida, po opakovaném zhlédnutí opět musím konstatovat, že podobně jako v prvního dílu, se mi i tento docela zalíbil. Zvyšuji hodnocení na tři hvězdičky. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda. Karikatury Korna a Krampola jakoby vypadly z Kameňáků a sem prostě nepatří, na rozdíl od těch relativně uvěřitelných, které jsou více (policisté, Langmajer) či méně (Táborský) zábavné. Samotný zbytek ale není vůbec špatný. Plyne to pomalu, plyne to příjemně, občas to naruší výše uvedené postavy, ale těžce bezstarostná atmosféra letních vinic a hlavní sympatické duo všechno vynahrazuje. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (25)

  • Lubomír Lipský má v tomto filmu svou jubilejní stou filmovou roli. (Taninaca)
  • Natáčení 2Bobulí začalo na přelomu května a června v okolí Prahy. Poté se celý štáb přesunul na stěžejní a velmi očekávanou část natáčení do slunné oblasti vinic a sklípků jižní Moravy, kde se převážná část komedie o víně pochopitelně odehrává. Ke konci se filmaři znovu vrátili do středních Čech, kde v obci Mořinka u Prahy vznikaly některé interiérové záběry a pro velké finálové scény celého filmu se štáb přesunul do lomu. [Zdroj: Bioscop] (POMO)
  • Na plakátu k filmu pózuje modelka Dominika Mesárošová. (zawa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno