Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je fajn, že pomáhají lidem, kteří to opravdu potřebují. Například ženě, která se sama stará o 14 dětí - čtyři vlastní a deset sestřiných po tom, co zemřela. Nechtěla, aby se děti rozdělili do jiných rodin nebo dětských domovů a slíbila jim, že je nikdy nerozdělí. Obětovala jim svůj život. Okej, postavili jí dům, kam se všichni vejdou s adekvátním počtem koupelen, s obrovskou kuchyní, několikametrovým jídelním stolem a věnovali jim dodávku, do které se vejdou všichni, takže když někam jdou, nemusí je vozit na třikrát. Ale proč to proboha nenatočí nějakým rozumným realistickým způsobem a dělaj z toho extra emerickej teatrální výstřik emocí. Nejdřív všichni brečí, pak je tam ten teatrálně přehrávající otravný naspídovaný moderátor a nakonec všichni piští a ječí a řvou asi tak třiapadesátkrát po sobě "ou máj gááááááád!". Já dokážu pochopit, že bez emocí to nejde, ale tohle je vážně emocionální průjem, to není zdravý. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Nejsem bezcitný a tak jsem rád že alespon někomu pomůžou, ale jako tv show je to totálně oničem. Nesnáším ty solidární kecy, které jsou stejně zkažené a prohnilé jako celá USA. Celé je to jedna velká přetvářka a nekonečné vychvalování toho jak jsou k sobě lidé milí, přátelští a jak dokážou být kreativní a šikovní. Pomohou 0,0001% obyvatelstvu v tísni a celkově to nemá žádný význam. Podle mě jde akorát o "reklamu" do světa. Jenomže tohle už tu jednou bylo, před padesáti lety, kdy se na oko před světem vychloubalo jak to všechno funguje, ale realita byla jiná asi víte o čem mluvím. Přesně tenhle dojem to na mě dělá. Hnus. Jedno velké klišé a ještě k tomu nehodnotitelné. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné je za jakou dobu předělají a postaví dělníci a jiní pracovníci celý dům. Výtvory vypadají nádherně a určitě splní očekávání budoucích obyvatelů. Hold plnění snů pro lidi, kteří si to v životě dovolit nemůžou. Většinou pomoc lidem co se snaží pomocí druhým nebo je potkala v životě nelehká situace. Spousta dojemných chvil. / Viděné epizody cca *11.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

flyboyeda

všechny recenze uživatele

Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Je to tak neskutečně AMERICKÝ pořad! Takové ty typické americké emoce! Ale ono to prostě funguje a fungovat bude. Možná to je díky srdcervoucím vsuvkám opravdu brak, jak tu píšete... Patetické? Hraje to na city? Rozhodně. Ale už několikrát mě to vážně dojalo a když už jsem si myslel, že už nic víc dojemnýho udělat nejde, oni vymyslej ještě něco tááák mnohem víc předojemnějšího! Sentimentem se zde opravdu nešetří, ale rozhodně to v TV působí... pěkně. :)) A když to těm lidem pomůže... Krom toho ty baráky jsou úžasný. Otázkou samozřejmně je, jak rodina utáhne dům, jak to chodí na natáčení pořadu, ale mám-li hodnotit pořad, tak mě klidně ukamenujte... 4*! :) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)
  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)
  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)

Reklama

Reklama