Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Příroda se zase hněvá a jak obloha nad N.Y. patří za všech okolností pyšnému americkému národu, tak k nedělnímu odpoledni na Nově náleží katastrofický film, u kterého pokaždé zažijete Danteho Božskou komedii v podobě příběhového Pekla, Očistce vyblitých dialogů a počítačových defektů a závěrečné titulky nesoucí nebeský Ráj. Scházel mi už jen na vrcholu Empire State Building přivázaný Václav Klaus, jenž by tak dlouho uprostřed ničivých vírů tornád a elektromagnetických bouří dostával rány bleskem do tenisového lokte, až by odvolal vše hezké, co řekl o globálním oteplování. Úplně ho slyším: „Ne, ne, ne, to je falešná hra, Matičko přírodo…“ ()

misulka03 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně reálný film :D, snad ani nemá cenu komentovat jeho efekty, režii atd. To co se zde předvádělo bylo prostě nereálné!Prostě to byl děs. Herci možná byli dobří - já prostě ani nevím, protože u těchto filmů vás hned otráví děj a způsob natočení, že herecké výkony nemají cenu a nedostanou ani žádnou příležitost předvést, co v nich vězí, takže nemůžu hodnotit jinak :( Film jsme dokoukala do konce, protože jinak bych tento film nemohla kritizovat a ten konec v Paříži?? No comment :-D ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Velehořká příchuť triviálního projektu zabořeném v bahně klišé, ve kterém je jedna koza, co jí ještě teče mlíko po bradě, jako jediná schopná zachránit svět. Wow.. mnozí zaručeně dostanou záchvat dávivého kašle, vy si raději skočte třeba na zmrzlinu, cesta do cukrárny bude zcela jistě záživnější než celé tohle Tornádo.. ()

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

Milí páni vodiči autobusu nám počas (úmornej!!) cesty do Londýna boli ochotní zapnúť niekoľko filmov. Väčšina z nich bola slušná a ubehla rýchlo, no Tornádo nad New Yorkom mi len predstavilo nový odtieň tunajšieho hodnotenia "odpad". Ak som za zmysluplnejšie považoval sledovanie nemeckých diaľnic, niečo s tým filmom fakt nebude v poriadku. (10%) ()

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo. Jednu hvězdičku ještě oželím. Sice nevím proč, ale udělám to. NYC: Tornado Terror? Spíš NYC: Movie Terror. Tohle je vyložená Novárna, nevim, jaká jiná stanice by to kupovala... možná TV Barrandov. Efekty hrozný, prostředí nudný jak štafle a koncept přírodní katastrofy je prostě ta největší debilita, kterou můžou dokola zpracovávat... nesnášim katastrofický filmy! Rozmyslel jsem si to, dávám odpad! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama