Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, kdo byl víc blbější, jestli tygr anebo ta holka. Už vím- scénárista. Chápu, že kdyby se chtěli držet realističtějšího podání, tak do dvaceti minut nemaj o čem točit, ale tady ta logika dostává fakt těžce na pr... A přitom to mohla být docela fajnová taková home invasion, jen namísto nějakého maníka tu po baráku pobíhá proužkovanej kočičák. Každopádně být tou holkou, tak tomu tygrovi dám nažrat hned, jak vlezl do domu, sice bych pak byl jedináček, ale... :-) ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Kdo by to řekl? Vůbec jsem tohle nečekal. Kočička uvnitř domu, nemožnost utéct a řádně vygradovaná hra, na kočku a myš. Pokud se přenesete přes pár blbostí, jako tygrovo nadprůměrné IQ viz. akce s mobilem, nadzvířecí sílu atd. zatímco Kelly není schopna sundat pofidérní destičky z oken, tak vám dojem už nic nenaruší. Přesto věřte, že budete napnutí jak kšandy. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ještě před dvěma hodinami by mě ani v nejbláznivějším snu nenapadlo, že se někomu podaří natočit kvalitní horor s tygrem v hlavní roli, natož opravdu hodně napínavý a strašidelný (maximálně bych uvěřil v nějakou zábavnou béčkovou blbinu). Burning Bright je zkrátka příjemné překvapení takřka grandiózních rozměrů. A to přitom prvních cca dvacet minut nic nenapovídá tomu, jaká hororová paráda se bude odehrávat dál. Jakmile se totiž sympatické hrdinka, její autistický bratr a hladová šelma ocitnou společně uzavřeni v domě, nastane taková jízda, že si až do titulků nevydechnete. S naprostou jistotou můžu prohlásit, že takto strhující žánrový napínák tu letos ještě nebyl. V momentálním nadšení jsem v pokušení dát dokonce plné hodnocení, no nicméně s ním pár dnů počkám, abych si ověřil, zda onen zážitek příliš rychle nevyšumí. Každopádně doporučuju. Edit po pár dnech: Tak na pět to fakt není, ale solidní čtyři nechám. Dějové piškuntálie mi nevadily, protože ta atmosféra tam prostě je :) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Oceňujem snahu o oživenie žánru " ANIMAL TERROR ". Ale nič viac. Urobiť z tigra blbca , ktorý v umne nasnímaných prestrihoch terorizuje 2-člennú rodinku v 2-poschodovom domčeku...to ee ! Bez tigra a s ďaleko silnejším " strangerom " si poradila v časoch minulých J.Foster . Podplachtová záležitosť na nedeľný večer. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli napětí stálo za to a nápad je taky velice zajímavý, tak to bylo docela hloupé a hlavně konec byl trapný. Film těží hlavně z napětí. Některé momenty stojí opravdu za to a naháněčky po domě jsou do určitého okamžiku fajn. Postupem času se ale nabalují další scény stejného rázu a film začne ztrácet. Přehlédnu-li několik nelogických situací, musím zdrbat hlavně konec, který byl úplně mega ujetý, předvídatelný a plný tradičních klišé. Fuj. Naopak ocenit můžu ty dvě kočky, nový objev Brianu Evigan a dobrého známého ze zoo, tygra ussurijského. 45% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama