Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vcelku zábavný zvířecí spíše thriller než-li horor. Jistě, hlavní hrdinka je úplně blbá, její autistickej bratříček by zasluhoval přes hubu a v některých tedy hodně scénách si logika dává dvacet. Přesto atmosféra je vybudovaná velice slušně, scénář na to, že se děj odehrává pouze v pár místnostech domu, neskrývá mnoho mezer a i když hlavní hrdinka nepobrala mnoho rozumu ani síly, na krásu a kouzlo si frontu vystála dvakrát. Čirý průměr, který neurazí ani nenadchne, rozhodně ale zabaví. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Oceňujem snahu o oživenie žánru " ANIMAL TERROR ". Ale nič viac. Urobiť z tigra blbca , ktorý v umne nasnímaných prestrihoch terorizuje 2-člennú rodinku v 2-poschodovom domčeku...to ee ! Bez tigra a s ďaleko silnejším " strangerom " si poradila v časoch minulých J.Foster . Podplachtová záležitosť na nedeľný večer. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tygr v domě. Zatímco vyhladovělý kočičák postupně vyráží všechny dveře nahoře i dole, sexy na spaní oblečená Briana Evigan a její iritujícně problémový mladší bratr se mu snaží neskončit v chřtánu. Má to svoje blbosti (i takovou tu celkovou), nudnější začátek a ne až tak povedený konec, ale místy to bylo i docela dost napínavý, na hlavní hrdinku se dalo koukat a mělo to Meat Loafa, takže budiž odpuštěno. 6,5/10. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Kelly je neuvěřitelná dívka protože hádám, že musela mít tak 100x nutkání svého brášku tygříkovi naservírovat a v klidu odkráčet pryč směrem vysoká...místo toho malému autistovi neustále zachraňuje krk a k tomu tygrovi znepříjemňuje život jak jen to jde. Té holce nešlo nefandit takhle nesobeckého tvora člověk fakt nepotká...Jinak scéna s rourou je asi nejlepší a film celkově má dobrou atmosféru, dobré scény a je tak o 2* lepší než jsem vůbec čekal, takže děkuji uživatelce AMYNKA za doporučení a jsem rád, že jsem se nechal ukecat. Na oplátku čekám že si zítra pustí co jsem pro změnu doporučil já a bude alespoň tak spokojená jako má maličkost. PS : To že je tygr pravej a ne 100% DIGITAL, dodalo filmu pořádné grády a Briana je taková třešeň na dortu. Spokojenost. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli dvě nádherné kočičky, autistický klučina a trocha počítačové grafiky. Jako celek spolu s naprosto originálním námětěm (no upřímně - extrémě vyhladovělý tygr běhající běhěm hurikánu po baráku, lovící dva sourozence - to tu ještě opravdu nebylo) naprostá paráda. Mimochodem autoři si dobře pojistili diváky tím, že nechali hlavní představitelku běhat v těch krátkých kraťáskách a tílečku. To si u obrazovek určitě urdželo i ty diváky, které ten tygr příliš nevzrušoval. 71% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama