Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zní t skoro neuvěřitelně, ale snímek „Burning Bright“ není hloupý film, jak y se mohl tvářit, ale jedná se o snímek, který je velmi dobře vystavěný, má skvělou atmosféru a je výborně budovaný. A přitom jde opravdu jenom o to, že se holka snaží přežít ve společnosti tygra. Šílený nápad, ale povedlo se ho velmi dobře zpracovat, za což si tvůrci rozhodně zaslouží pochvalu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

A nakoniec som to predsa dvihol na štyri! Medzi slepými jednooký kráľom a medzi väčšinou tupých nízkorozpočtových hororov, víťazí ten, ktorý má najviac čo ponúknuť. Failov je tu dostatočne (hlavne mi vadilo, ako za sebou Briana takmer furt nechávala odomknuté dvere), napínavé je to bez prestávky a to je viac. V rámci žánru, tentokrát áno ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, kdo byl víc blbější, jestli tygr anebo ta holka. Už vím- scénárista. Chápu, že kdyby se chtěli držet realističtějšího podání, tak do dvaceti minut nemaj o čem točit, ale tady ta logika dostává fakt těžce na pr... A přitom to mohla být docela fajnová taková home invasion, jen namísto nějakého maníka tu po baráku pobíhá proužkovanej kočičák. Každopádně být tou holkou, tak tomu tygrovi dám nažrat hned, jak vlezl do domu, sice bych pak byl jedináček, ale... :-) ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tomuhle snímku rozhodně nelze upřít originalita. Tygr prohánějící se po zabarikádovaném domě sice sám o sobě kdovíjaký strach nenahání, ale opravdu mě překvapilo, jak si s tím dokázali autoři pohrát tak, že i přesto se jednalo o docela kvalitní a napínavý zážitek. Proti námětu tedy nemám absolutně nic, horší už to ovšem je s herci a chováním jejich postav. Ani jeden ze sourozenců mi nebyl sympatický ani co by se za nehet vešlo a bylo mi celu dobu tak nějak jedno, jestli si na nich kočička smlsne nebo ne. Nehledě na to, že měli tolik šancí jak tygra vyřídit nebo aspoň zranit, že je prakticky nemožné, aby se jim to ani jednou nepovedlo... filmaři ale nejspíš nechtěli mít na triku rozzuřené milovníky zvířat. I tak ale mohu Burning Bright spíše doporučit, protože něco tak originálního si podle mě pozornost zaslouží. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, Burning Bright patří mezi nejlepší zvířecí horory. Tygr je jen z menší časti digitální, čehož si velice cením. Film má sympatickou hlavní postavu, která to nemá díky bratrovi ( je autista ) vůbec lehké. Dočkáme se sice pár stupidit ( tygr+mobil, šatna ), ale je to ještě v mezích snesitelnosti. BB je navíc i vcelku napínavý. Mohu doporučit. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama