Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Kdo by to řekl? Vůbec jsem tohle nečekal. Kočička uvnitř domu, nemožnost utéct a řádně vygradovaná hra, na kočku a myš. Pokud se přenesete přes pár blbostí, jako tygrovo nadprůměrné IQ viz. akce s mobilem, nadzvířecí sílu atd. zatímco Kelly není schopna sundat pofidérní destičky z oken, tak vám dojem už nic nenaruší. Přesto věřte, že budete napnutí jak kšandy. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Kelly je neuvěřitelná dívka protože hádám, že musela mít tak 100x nutkání svého brášku tygříkovi naservírovat a v klidu odkráčet pryč směrem vysoká...místo toho malému autistovi neustále zachraňuje krk a k tomu tygrovi znepříjemňuje život jak jen to jde. Té holce nešlo nefandit takhle nesobeckého tvora člověk fakt nepotká...Jinak scéna s rourou je asi nejlepší a film celkově má dobrou atmosféru, dobré scény a je tak o 2* lepší než jsem vůbec čekal, takže děkuji uživatelce AMYNKA za doporučení a jsem rád, že jsem se nechal ukecat. Na oplátku čekám že si zítra pustí co jsem pro změnu doporučil já a bude alespoň tak spokojená jako má maličkost. PS : To že je tygr pravej a ne 100% DIGITAL, dodalo filmu pořádné grády a Briana je taková třešeň na dortu. Spokojenost. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Dom ako klietka s hladným tigrom a retardovaným chlapcom z ktorej sa nedá dostať kvoli zabedneniu pred hurikánom znie veľmi čudne, ale na horor sa to môže hodiť. Všadeprítomné hlúposti však dojem veľmi kazia - nemožnosť ničím rozsekať zabednené okná, tigrove zákerné zničenie mobilu, chlapcove bezúhonné pobehovanie a posedávanie pred tigrom a mnohé iné. Námet je rozhodne zaujímavý, ale veľmi mi vadí a nedokážem sa povzniesť nad hlúposťou celého filmu. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, Burning Bright patří mezi nejlepší zvířecí horory. Tygr je jen z menší časti digitální, čehož si velice cením. Film má sympatickou hlavní postavu, která to nemá díky bratrovi ( je autista ) vůbec lehké. Dočkáme se sice pár stupidit ( tygr+mobil, šatna ), ale je to ještě v mezích snesitelnosti. BB je navíc i vcelku napínavý. Mohu doporučit. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Klasický nízkorozpočtový horor. Podprůměrné herecké osazenstvo, laciná kamera, úsměvné efekty, celková stylizace projektu dekádu pozadu... Začátek, než se začne něco dít, je vážně katastrofální. A ani s tygrem v domě nepříchází výraznější zlepšení. Měl jsem se bát, ale místo toho jsem to téměř prozíval. Příště Brianu na půlku filmu svlékněte, nechte jí pruhovanou kočkou pomalu sežrat jedno prso, a přidám hvězdičku. Přesto to uteklo zázračně rychle... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno