Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Kdo by to řekl? Vůbec jsem tohle nečekal. Kočička uvnitř domu, nemožnost utéct a řádně vygradovaná hra, na kočku a myš. Pokud se přenesete přes pár blbostí, jako tygrovo nadprůměrné IQ viz. akce s mobilem, nadzvířecí sílu atd. zatímco Kelly není schopna sundat pofidérní destičky z oken, tak vám dojem už nic nenaruší. Přesto věřte, že budete napnutí jak kšandy. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, který nechce děsit metafyzickým zlem číhajícím v nejtemnějších zákoutích zčeřelých domů (či lidských důší) nebo explicitně znázorněnou brutalitou. Otázka byla, zda není námět přece jenom malinko přitažený za vlasy a tvůrci jej budou schopni naservírovat s přijatelnou dávkou motivační logiky. To se víceméně povedlo a z některých scén navíc velmi příjemně mrazí. Taky vám to nesežere kus života přebytečnou stopáží, takže ve výsledku, který zohledňuje i zdejší až příliš nízké hodnocení, musím jít do vysokého počtu hvězd. 70% ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vcelku zábavný zvířecí spíše thriller než-li horor. Jistě, hlavní hrdinka je úplně blbá, její autistickej bratříček by zasluhoval přes hubu a v některých tedy hodně scénách si logika dává dvacet. Přesto atmosféra je vybudovaná velice slušně, scénář na to, že se děj odehrává pouze v pár místnostech domu, neskrývá mnoho mezer a i když hlavní hrdinka nepobrala mnoho rozumu ani síly, na krásu a kouzlo si frontu vystála dvakrát. Čirý průměr, který neurazí ani nenadchne, rozhodně ale zabaví. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli napětí stálo za to a nápad je taky velice zajímavý, tak to bylo docela hloupé a hlavně konec byl trapný. Film těží hlavně z napětí. Některé momenty stojí opravdu za to a naháněčky po domě jsou do určitého okamžiku fajn. Postupem času se ale nabalují další scény stejného rázu a film začne ztrácet. Přehlédnu-li několik nelogických situací, musím zdrbat hlavně konec, který byl úplně mega ujetý, předvídatelný a plný tradičních klišé. Fuj. Naopak ocenit můžu ty dvě kočky, nový objev Brianu Evigan a dobrého známého ze zoo, tygra ussurijského. 45% ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Na zabití. Jen je otázka, kdo víc (bratr autista, tvůrčí tým). Je asi správné, že Briana Evigan chodí celý film polonahá v krátkých šortkách a sexy bílém tílku. Ostatně nelogičnosti tentokrát dělají tenhle film spíš, než že by ho srážely. Nechtěně jsem se bavil a tygr + mobil vrchol. Jinak demence podobného ražení jako When a Stranger Calls. Akorát s tygrem Bonifácem. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama