Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Ou jé! Lorenzo Lamas opět neskutečně lamí, ale tentokrát musí zapojit i šedou kůru mozkovou, poněvadž obří žralok s chobotnicí terorizují planetu Zemi a k snídani chroupou letadla a mosty. Vzhledem k tomu, že tato krvelačná monstra jsou k nezastavení, musí hlavní aktéři vymyslet důmyslný plán, který poštve obě stvůry proti sobě. Neskutečný nářez a povinnost pro všechny, kteří ohrnují nos nad kvalitními filmy. Tohle vám otevře oči! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nečudoval by som sa, ak by rozpočet Asylumu stál na financiách od ľudí, čo si chcú zahrať vo filme. Iná možnosť ma proste nenapadá. Prečo by inak stále zaberali ten komparz? Stále a na dlhé zábery v detaile. A prečo by zas a znovu pridávali nové postavy, ktoré si odohrajú svoj štek a zasa zmiznú. A dvojníci!! Okrem fakeového Bryana Cranstona v jednej z hlavných úloh, ešte napodobenina Petera Coyotea a v tej istej scéne človek, o ktorom som si dobré tri minúty myslel že je to Michael Ironside! A Lamasov come back :) A nesympatická treťotriedna pornoherečka, spolu s tým japoncom tvoriaca neuznalý, avšak jedinečný, najNEsympatickejší filmový pár vôbec. Toľko k obsadeniu. Ďalej klasické ukradnuté zábery z prírodopisných dokumentov, žiadna dramaturgia (kostýmy?rekvizity? Asylum!), opakované zábery, dokonca aj tá hláška - zas a opäť - tá hláška, ako ešte furt nie sme pripravení... Trash treba hodnotiť srdcom. A tento mi k nemu neprirástol, pretože je tak neskonale debilný a vážne sa tváriaci, až je to nuda a aj keď si odmyslím fakt, že to asi úplne vážne myslené nebolo (a že som pár krát dostal prudký záchvat smiechu), furt je to len 90 minútové nezaujímavé naťahovanie jednej jedinej scény. Scény ako sa parta magorov, u niekoho v pivnici, hrá že sú v ponorke, že sú vedci a honia príšery. Výsmech ()

Reklama

Ivuse odpad!

všechny recenze uživatele

................no jsem stále v šoku. Zatím jsem nezažila horší film. Takovou idiotinu, jako tohle jsem v životě neviděla. Celý film jsem se snažila pochopit aspoň jeden dialog, co mezi sebou všichni vedli.... no dialogy, spíš mi to přišlo jako monology, ktaré pak byly nahodile spojené do dialogů :-D..... nějak se mi nechce věřit, že je to z roku 2009. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy plné meganěčeho proti superobřímu něčemu jinému jsem tak nějak vždycky nechával plynout kolem mně, aniž bych o to zavadil. Pak mě ale z trenek vystřelilo masakrózní Sharknado, tak jsem si řekl, že je čas zjistit, jestli je to taky taková prdel. A není. Chobotnice je v pohodě, žralok naprostá tragédie (i když se postará o docela zajímavé kousky, jako je odchyt dopravního letadla v letu apod.). Zápletka dost mělce bizarní. Zaujala mě prakticky vlastně jen ta chobotnice a Debbie Gibson, iritovaly nápisy, kde se děj zrovna odehrává - nechápu, když se děj už 15 minut odehrává na jednom a tom samém místě, proč tvůrci cítili potřebu to tam třikrát po sobě v pětiminutových intervalech napsat. A střihač asi frčel na nějakém ultralevném matroši, protože ty jeho hrátky s čb/barevným obrazem by snad uspěly v halucinogenních šedesátých letech. Nečekal jsem nějakou extra duchaplnou podívanou, ale namlsán Sharknadem jsem čekal trošku více. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

4.12.2010 ~ Asylum zklamali :( Většina jejich filmů je tak trapných, až jsou zábavné ve své blbosti. Megažralok vs. obří chobotnice splňuje všechno, bohužel až na tu zábavnost. Zůstává jen trapná pachuť. ~ Zábavné úděsnosti Megapirani tohle nesahá ani po špínu pod nehty. Tohle je už jenom debilní. ~ Vojenský pilot s brýlemi z trhu létající ve vypůjčené helikoptéře kdesi u polárního kruhu je na tajné misi za vypuštěním nějakého tajného sonaru. Ve stejnou chvíli na stejném místě je ve své malé ponorce sličná vědkyně zkoumající tání ledovců a pohyb velryb. Armádní sonar ale trochu zahází s ponorkou a okolím a při té příležitosti se odlomí velký kus ledovce. Během pár vteřin je venku Megalodon a nějaká prehistorická obří chobotnice. Zvířátka nejsou vůbec zmrzlá, okamžitě po vyloupnutí se z ledu čile plavou vstříc potravě. A v mořích pak potápí ponorky a lodě a letadla(!!!) a tak. ~ Vědkyně si vezme na pomoc bývalého mariňáka a paleontologa a ještě se k tomu připlete nějaký Japončík, co se do vědkyně šíleně zamiluje podle scénáře během deseti vteřin a tak. Trojice je posléze vyzvána armádou k pomoci za zničením těchto dvou prehistorických zrůd a nakonec to zcela nečekaně dobře dopadne. ~ Dialogy imbecilitou nešetří, zato se šetřilo na rozpočtu, protože efekty jsou ještě horší než u Pirani. Většinu rozpočtu asi shrábl Lorenzo Lamas, který zde nadále rozvíjí svoji kariéru totálně brakového herce. I ostatní postavy má na svědomí armáda tupoňů, co se k filmu dostali slibem teplé večeře. Neumí to hrát, neumí to mluvit, scénář pitomý, efekty nulové, brakové nápady žádné. V příštím prehistorickém sci-fi z díly Asylumu se tak můžeme těšit na Megažraloka, který si to rozdá s Krokosaurem. Snad to bude alespoň stejně vtipně ubohé jako Piraňa a ne jen ubohé, jako první bitva Megažraloka. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Vedci vo filme tvrdia, že žralok patrí k druhu megalodon. Tento druh žraloka však dorastal len do dĺžky okolo 20 metrov. V jednej scéne však žralok zaútočí na Boeing 747. Toto lietadlo má dĺžku zhruba 70 metrov a žralok je ešte omnoho dlhší. O fakte, že do úst sa mu zmestí jadrová ponorka, ani netreba hovoriť. (ČSFD)
  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)
  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)

Reklama

Reklama