Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

To si to takhle letíte domu z dovolený, užíváte si první třídy i hlubokýho výstřihu sličnejch letušek a když se v těch 10 000 metrech chcete pokochat výhledem, čumíte skrze kulatý okýnko do ksichtu žralokovi. Další neuvěřitelná asylácká monstr záležitost okořeněná přítomností Lorenza Lamase, jehož projev na hranici B a C stačí k tomu, aby vypadal jak Laurence Olivier ve spolku ochotníků. ()

Ivuse odpad!

všechny recenze uživatele

................no jsem stále v šoku. Zatím jsem nezažila horší film. Takovou idiotinu, jako tohle jsem v životě neviděla. Celý film jsem se snažila pochopit aspoň jeden dialog, co mezi sebou všichni vedli.... no dialogy, spíš mi to přišlo jako monology, ktaré pak byly nahodile spojené do dialogů :-D..... nějak se mi nechce věřit, že je to z roku 2009. ()

Reklama

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Zda-li dostanete také šílený nápad jako já a pustíte se do projekce, musím vás předem varovat. Chobotnice a žraloci jsou všežravci, když nemají zrovna chuť na velryby, není pro ně žádný problém smlsnout si na ponorkách, mostech či ropných plošinách. Také se jistě budete těšit na úchvatné záběry obrovských mořských nestvůr, ale dostane se vám příšerné počítačové animace, kterou by strčila do kapsy zvířátka vyrobená z plastelíny. Pokud se i přes tyto ''klady'' pustíte do projekce, snad vás potěší lehká romantika mezi hlavními postavami. Nevídaný sračkoidní paskvil. 0% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ale, pár triků tam bylo - když žralok překousl loď, sežral letadlo, překousl most v San Franciscu - chobotnice napadla vrtnou plošinu........Zas tak katastrofické to nebylo. A navíc, docela slušné dialogy. Snad jen to, že Lorenzo Lamas, přesto že má ještě vlasy a culík, je stará vražda!Kaliformské pobřeží je terorizováno dvěmi prehistorickými nestvůrami. Ty navíc spolu bojují o dominantní postavení v moři. Film je další projekt společnosti Asylum. Hlavní role jsou dány hvězdičce pop music Debbie Gibson a známému herci béčkových filmů Lorenzo Lamasovi. ()

RasputincZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tento brak proslavila scéna, kdy obrovský žralok doslova sejme letící letadlo. Zní to bizarně a bizarně to díky šíleným efektům i vypadá, ale nejsmutnější na tom je, že za těch 90 minut utrpení a nudy stojí právě jen ta scéna, takže pokud si o tomto filmu chcete udělat obrázek bez újmy na zdraví, doporučuji na youtube vyhledat pouze tu jednu scénu a absolutně o nic nepřijdete. Zbytek filmu nelze hodnotit jinak než odpad. Celý film působí spíš jako výsměch a nikdo Megažralok vs obří chobotnice snad ani nemůže brát vážně ( doufám, že ani tvůrci ne), protože je to sračka na entou. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • Vedci vo filme tvrdia, že žralok patrí k druhu megalodon. Tento druh žraloka však dorastal len do dĺžky okolo 20 metrov. V jednej scéne však žralok zaútočí na Boeing 747. Toto lietadlo má dĺžku zhruba 70 metrov a žralok je ešte omnoho dlhší. O fakte, že do úst sa mu zmestí jadrová ponorka, ani netreba hovoriť. (ČSFD)

Reklama

Reklama