Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

misterz 

všechny recenze uživatele

Len z máločoho som mal taký nesympatický amatérsky dojem ako z tejto hororovej kakačky. To akože myslel ten D. Gregory vážne? Pokiaľ áno, tak to je potom dobrá správa, pretože môžem aj ja zobrať zopár kamarátov, mobil, púder alebo trochu latexovej farby na ksicht a hajde do lesa točiť hixplo. Totálne neherecké, nestrašidelné, trápne, bez atmosféry a s dialógmi, za ktoré by sa hanbil aj prváčik z pomocnej školy. Viac k tomu nie je čo dodať, jedna hviezda za tú srandu, keď už nič iné, tak sa na tej hlúposti človek aspoň zasmeje. 20/100 ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Slušný "amatérsky" vizuál a atmosféra. Zvuky ozývajúce sa z lesa osvetleného len baterkou sú správne strašidelné a napríklad scéna, keď otec prvýkrát vojde do domu s hravými dievčatkami je dokonale zimomriavková. No ako už býva zvykom, s postupným odhaľovaním tajomstva horory obvykle divákov záujem strácajú a prestávajú byť strašidelné. S týmto si tvorcovia poradili asi tak, že po odhalení zámeru bubákov nasadili miestami nečakane slušné krvavé scény. Inými slovami, bičovanie vetvičkami skutočne nie je jediné, čo film ponúkne, keby náhodou niekoho ďalšieho svrbelo Alt+F4. :) Do štvrtej hviezdičky chýba len lepšie vygradovaný záver. ()

Reklama

blitzer odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, že by Plague Town nemusel bejt tak špatnej film, kdyby ovšem bylo něco vidět. Z přehnaně tmavejch scén v noci (většina filmu) jsem totiž neviděl skoro nic (přitom těch pár scén za bílého dne vypadalo slušně). Navíc celkovou nepřehlednost spolehlivě jistil epileptickejch střihač. Vlastně ani kloudně nevim o čem to celý bylo a ani to nechci vědět. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Tati, jsou tvé kořeny na určitém místě, nebo jsou poházené po těhle kopcích?" Ano, někde v kopcích... Lesní horrory mám opravdu rád! Rodina si vyjela na poznávací a stmelovací výlet, který se jaksi pokazil. V momentě, kdy ujel poslední autobus, bylo zcela jasné, že je všechno špatně. Poměrně početná komunita mutantů je jim v patách, okolo pustina, lesy a podivní starousedlíci. Nevěřte výše uvedenému obsahu - zrůdy si je vůbec nechtějí dát k večeři, jejich záměr je daleko drsnější...hudba: Ladytron, Claudio Gizzi, Solemn Novena. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Hodně rozporuplný film. Když jsem si přečetl komentáře, tak se většina shoduje na amatérismu. Ano ten je ve filmu dost vidět, co se týká masek, ale jinak, když jsem to skousnul a šel se na tento film dívat jako na sračku, tak mě překvapil. Co se týká příběhu, tak ten je pořád stejný a ničím novým nepřekvapí, co ale stojí za zmínku je povedená atmosféra, gore a rozhodně se není jak nudit. Poslední dobu jsem viděl mnohem horších filmů, jak tohle. Film si své fan určitě najde a mě si svým způsobem získal. 55% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama