Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (605)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Za můj poměrně krátký život jsem viděl hodně komedií. Některé mně rozesmáli tak, že mi až tekly slzy. Některé byly rádoby vtipné u kterých jsem měl zase naštvaný výraz, že jsem tím ztrácel čas. Tato komedie se řadí do té první skupiny. Já, mé druhé já a Irena disponuje nesčetným množstvím vtipných scén a povedenými hláškami , které opravdu pobaví. Velkou zásluhu na tom má zcela jistě Jim Carrey, jehož pohyby a jeho ksichty, jenž dokáže dělat, nejsou snad ani možné a právě díky němu jsem se vážně moc smál. Docela mi zde sedla i roztomilá a krásná Renée Zellweger. Škoda byla Chrise Coopera, protože měl málo prostoru. Také mně zaujali dobré pisníčky. No jo, tohle se prostě bratrům Farrellyovým povedlo a to tak, že moc!!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Schizofrenie trochu jinak!! Přiměřeně vtipný Jim Carrey v ultravulgární taškařici, která nejprve představuje Charlieho coby slušného poldu, kterému prchla manželka s černým liliputánem a na krku zanechala (až kultovní) černá trojčata. Ventil pak Charlie našel ve svém alter egu, které popustilo uzdu a z Charlieho je vzápětí magor Hank, co topí ukecané holčičky v kašnách. Nezastavitelní bratři Farrellyové měli naprosto volnou ruku a do scénáře tak pronesli neuvěřitelné množství vulgarit, kterými zesměšňují kdekoho. Konstelace těch povedených vtipů je ale minimální, nesmyslná zápletka i přepálená stopáž navíc ubírají další bodíky. V miniroličkách se pro zajímavost objeví kupříkladu tenistka a modelka Anna Kournikova nebo hvězdný hokejový veterán Brendan Shanahan. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Každý muž, ktorý sa pokúšal močiť tesne po súloži, veľmi dobre vie, že toto je film zo života ;-). Videl som to viackrát a nebyť premrštenej stopáže (asi tak o polhodinu), dal by som o hviezdičku viac. Traja čierni synovia, ktorí sú hyperinteligentní, ale stále používajú černošský slang, sú jedna z najvtipnejších vecí, ake kedy kinematografia vôbec zrodila... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Po seriózních a perfektně odehraných rolích si Jim Carrey opět odskočil natočit jednu ztřeštěnou komedii. A po hříchu on a stračena jsou jedinými kladnými body celého snímku. Vše ostatní od režie přes scénář až po neúnosnou délku je hrozné. Několik málo (ale skutečně málo) povedených scén celek nemá šanci zachránit. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jojo, Carreyho grimasy prostě nejsou to pravé ořechové, i když se musí nechat, že svou dvojroli sehrál bravůrně! Carreyho grimasy působí jako levné vtípky a celá ta estráda pak vypadá, jakoby přehrával. S protějškem Zellwegerovou taky nebylo něco v pořádku, asi cítila, že v Jimově přitomnosti hraje jaksy druhé housle. A tak i jejich románek nemá tu jiskru, která by mezi nimi přeskočila. Slabší roadmovie s pomatencem Carreym. 40% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (21)

  • V scéne, kde Charlie (Jim Carrey) saje mlieko z prsníka ženy, ktorá dojčí svoje dieťa, sa skutočne jedná o prsník herečky Shannon Whirry. Scéna sa točila viackrát a Jim sa jej zakaždým ospravedlnil. Podľa jeho neskoršieho vyjadrenia to bola preňho veľmi nepríjemná a ponižujúca situácia, preto mal požiadavku aby sa pri filmovaní zúčastnil len nevyhnutný štáb. (T0M0)
  • Jim Carrey (Charlie) zaimprovizoval scénu, v níž jej mají jeho synové políbit. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama