Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej filmu sa odohráva na odľahlom mieste hlboko v lesoch, široko-ďaleko od civilizácie. Na prvý pohľad zdanlivo šťastne pôsobiaca rodinka luteránskeho pastora a psychiatričky, postupom času zažíva doslova peklo na Zemi, keď sa ich deti začnú nezvyčajne správať a preukazovať sadistickú poruchu osobnosti. Prejavujú sa u nich násilné sklony, ktoré sa stupňujú a vyvrcholia do tragického konca. Na pozadí tejto drámy sa odohráva aj dráma manželská, a všetko, čo sa zdá byť idylické, sa zrazu rozpadne na prach... (larelay)

(více)

Recenze (19)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ty vole, a pak mějte děti! Lásku jim dáte, jídlo jim dáte, dárky pod stromek jim dáte.... a ony na vás takhle! Home Movie je slušně natočené psychodrama, co spojilo dva rozmachy v současném hororu: formu FF a vraždící haranty. Snímek však doplácí hlavně na svou první půlku, kde se za pochodu různých svátků a rodinných tradicí vůbec nic neděje. Snad jen ty žáby ve svěráku a ukřižováná kočička naznačí, že s dětmi budou potíže. Ty naplno propuknou v posledních 15-ti minutách, kde atmosféra konečně nabírá na obrátkách a dojde k očekáváné a drsné konfrontaci mezi rodiči a jejich vypečenými ratolestmi. Hlavně za tenhle závěr sem cáknu dvě hvězdy, protože i přes tu krátkou stopáž se to docela táhne. (45%) ()

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Hodně kvalitní found-footage film s neotřelým námětem a zajímavou formou epizodního zpracování. Poukázal bych na vynikající výkon Adriana Pasdara (ačkoli si svoji roli ulehčil neustálým šaškováním) a také na fakt, že herec může být každé dítě, pokud mu napíšete roli při jejímž ztvárnění nemusí mluvit a v inkriminovanou chvíli kdy by se od něj očekával nějaký mimický projev mu nasadíte masku. Podobně kvalitní film z F-F žánru: http://www.csfd.cz/film/296720-megan-is-missing/ ()

Reklama

Valenta28 

všechny recenze uživatele

Filmů jako je tenhle vzniklo set sakra málo. A také si troufám tvrdit, že další už nevznikne.. Pohled do HOOODNĚ děsivé rodinky moderního Křesťana a naivně namyšlené psycholožky, kteří spolu mají dvě introvertní, FAKT ne moc normálně vypadající a chovající se děcka, co se narodila o Halloween. Ve filmu pomalu začnete zjišťovat, že s těmahle děckama fakt neni něco v pohodě... A dojde i na nejhorší, nebojte :]. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Skarede, do kosti iduce, brutalne psychologicke peklo, po ktorom si poviete, ze antikoncepcia je ten najlepsi recept :) Strach, ktory ide z tohto filmu je znasobeny kamerou, ktora sa uz osvedcila ci uz pri Blair Witch alebo Poughkeepsie Tapes. Velmi autenticke, neuveritelne rusive. Neodporucam pozerat v zlom psychickom rozpolozeni :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Home Movie“ je pro mě film, podle kterého by se měli posuzovat podobné „domácí“ horory, tedy pásky, které si někdo točí v soukromí a pak z toho vyleze horor. Má to charakter found footage, ale je to ještě specifické v tom, že to je to domácí video. A snímek je dobrý, má velmi dobrou atmosféru, a i když je obraz nekvalitní, i když je kamera místy roztřesená, pořád vidíte docela dost. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama