Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (387)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - Tohle je ta hodně oblíbená, téměř legendární komedie s nezapomenutelnými scénami a hláškami a půvabnou Cameron? Ano, Cameron je půvabná, ale toť vše. Jediná vtipná scéna "koule v zipu" a zbytek je podle mě jedna velká blbost, přitom režisérské duo má na starosti více filmů, které mám rád. Ale tento jejich téměř prvotní počin se moc nevydařil. 55% (with J.) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak mě to před těmi 16-ti lety v kině neskutečně bavilo a teď skoro vůbec. Možná proto, že jsem si stihl vybudovat nesympatii ke Cameron Diaz (a každá scéna s ní mi teď přišla skoro jako utrpení), možná proto, že mi došlo, že to jako celek moc pohromadě nefunguje a spousta suchých a vatových scén spojuje pár povedených (Dillon zachraňující psa, výtečná Lin Shaye - ta herečka mě baví čím dál více, stopař, Warren), možná proto, že mě vlastně mrzí, že Dillon ukradl film Stillerovi (který tu je neskutečně suchý). Nikdy předtím by mě to asi nenapadlo, ale najednou mi z toho vyplývá nejslabší kousek co jsem od Farrelly brothers viděl. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud Maska představila Cameron Diaz, tak Mary ji dostala na vrchol. Nejvíce se mě líbil úvod, ve kterém se stane Benu Stillerovi jedna nepěkná nehoda. Pak se naše komedoška trošku rozmělní. Bohužel jí ubližuje vydatná stopáž. Blbý a blbější nebo Irena jsou přeci jen údernější filmy. I přesto je ovšem Mary stále hodně fajn. 70% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se dozvěděl od některých uživatelů ČSFD, jsem zabedněný ignorant, a nesmím je tedy ve svém ignoranství zklamat - této komedii dávám 4 hvězdičky! Je to docela legrace, humor je sice místy z kategorie "blééé", ale jinak to je solidní oddechovka. V té době byla Cameron Diaz ještě dost kočka, dnes už je to trochu slabší, ale dá se na ni pořád koukat. Stillerova skoro nejlepší role, Matt Dillon je dokonale přirozený, zbytek herců nestojí zas tak moc za řeč. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

[4/10] (Fox) (Barevný /// Produkce: Frank Beddor, Michael Steinberg, Bradley Thomas, Charles B. Wessler /// Scénář: Ed Decter, John J. Strauss, Peter Farrelly, Bobby Farrelly /// Kamera: Mark Irwin /// Hudba: Jonathan Richman) [1001 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT, NEŽ UMŘETE] ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Ve scéně v čase 54:28 má Mary (Cameron Diaz) cukrovou vatu, ale v čase 54:42 si lze všimnout, že cukrové vaty je výrazně méně. (dc125)
  • Při natáčení na golfovém hřišti trefil zbloudilý míček Cameron Diaz (Mary) tak nešťastně, že skončila v nemocnici s otřesem mozku. (lesumir)
  • První námět k filmu Něco na té Mary je se objevil již v roce 1988. (Trainspotter)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama