Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

kingik 

všechny recenze uživatele

Chtělo to dopilovat či spíše pořádně obrousit nevyvážený scénář, který je sledem více či méně humorných situací a nějaká pořádná dějová linie je tady zastoupena několika silnými scénami, které zůstanou v paměti, protože na tom mají lví podíl herci Ben Stiller, Matt Dillon a Cameron Diaz. V závěru filmu dojde dech a křečovitá trapnost se tu rozvine v celé své kráse, a to vcelku milému a zábavnému filmu ublížilo. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se dozvěděl od některých uživatelů ČSFD, jsem zabedněný ignorant, a nesmím je tedy ve svém ignoranství zklamat - této komedii dávám 4 hvězdičky! Je to docela legrace, humor je sice místy z kategorie "blééé", ale jinak to je solidní oddechovka. V té době byla Cameron Diaz ještě dost kočka, dnes už je to trochu slabší, ale dá se na ni pořád koukat. Stillerova skoro nejlepší role, Matt Dillon je dokonale přirozený, zbytek herců nestojí zas tak moc za řeč. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +tak tohle bylo hodně bláznivé, Matt Dillon byl dokonale slizký, pouliční hudebníci sloužili jako dobrá hudební vsuvka, a různé trapné scény byly nesmírně zábavné/// Velice vtipné a zábavné, i když jsem to z počátku nečekal, nakonec se mi to hodně líbilo. Fekální humor dokonale sedl (fakt, že to není trapné nebo nudné se hodně cení) a romantická část je taky solidně zahraná a zajímavá. Nejlepší scény: snad všechny s tím pejskem, hlavně jeho oživování, úvodní retro scéna, scéna s "gelem na vlasy", výslech na policií :-) a je toho mnohem víc./// Celkem 71%/// ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

No je to film síce viac ako 15 rokov starý, môžem ale povedať že na toto by som sa s chuťou pozeral znova a znova. Občas mi to v niečom pripomenulo prcičkovské fóriky, ale zaručene sa pri tom pobaví každý a navyše Ben Stiller a Cameron Diaz, no čo dodať viac, je to záruka skvelého filmu. Vtipné scény a trapasy u ktorých sa človek naozaj pobaví. Zamotaný dej a zaujímavé rozuzlenie. Ďalšia zo skvelých komédií môjho detstva. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mi připadá že jsem na filmy nějak moc mírný - dávám větší hodnocení než je průměr. Musím to ale udělat i u téhle věci - Něco na té Mary je. Je totiž málo komedií, které jsou opravdu vtipné - a Mary do nich zrovna řadím. Komedie z časů, kdy Cameron Diaz byla ještě neuvěřitelná kočka dokáže v mnoha místech zvednout bránici. Málo kdy se u filmo vyloženě zasměju, ale scéna s naspeedovaným psem mě doslo málem položila... Jasně Mary není žádný chytrý film, místy je až úchylný, ale kupodivu je natočen tak vyváženě, že humor, normálně braný jako záchodový, neznechutí, a snad možná i naopak. Opravdu jsem se od plic nasmál. Pro mě samotného jedna z klíčových komedií 90.let - doporučuju snad na každou příležitost. 75% Who needs him? I've got a vibrator! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Cameron Diaz (Mary) přijel na natáčení navštívit její otec a bratři Peter a Bobby Farrellyovi se rozhodli, že jej obsadí. Můžeme si ho všimnout ve scéně, kdy je Ted (Ben Stiller) propuštěn z vězení poté, co byl omylem obviněn z vraždy. Hraje jednoho z vězňů s vousy a dlouhými vlasy posměšně zírajících na Teda. (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama