Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Nancy 

všechny recenze uživatele

A horší a horší... Leslie Nielsen se zapsal do dějin jako komik a herec komediálních rolí, bohužel už mu nestačí jen udělat pár ksichtíků nebo říct dvě - tři celkem vtipné hlášky, na to už si publikum zvyklo. Možná by Lesliemu neškodilo, kdyby si zase střihnul nějakou vážnou roli a nedělal ze sebe pořád kašpara. Film místy postrádá logiku a je značně nudný. Leslie už zkrátka neseká jednu vtipnou hlášku za druhou, jako tomu bylo v Bláznivých střelách. Mám ho ale pořád, ani nevím proč, tak nějak ráda i když v podstatě to co předvádí v poslední době by zvládl každý amatérský herec líp nebo aspoň na stejné úrovni. ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Naked gun ... in space! And much more worse, unfortunately. Přesně tak by se tento film mohl jmenovat, Dick Dix je svou střeleností úplně stejný jako Frank Drebin, ale vtipů je mnohem méně, a děj je strašně zmatený... Nebylo to vyloženě špatné, ale že by mě to bavilo, taky říct nemůžu.... Dávám slabší dvě hvězdičky za pár povedených vtipů. ()

Reklama

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

„Vesmírná trapárna“ či „Vesmírný výsměch“ Leslieho Nielsena žánru science fiction, jak by se dal přesněji přeložit název, neobhájí svou existenci. Nepovedená „parodie na Kubrickovu Odyseu a MIB. V první polovině filmu jsem si říkal, jak skvělá to mohla být parodie, vzít ji do rukou lepší scénárista a režisér, některé skeče měli obrovský potenciál. Milí tvůrcové, vždyť jen legendární scéna s letuškou v raketoplánu během stavu beztíže v Kubrickově Odysey každým záběrem přímo žadoní o dobrou parodii a vy z ní stvoříte jenom tohle! Ach jo! Bohužel ke konci už se rozpadala jakákoliv logika vtipu a scénáristovi zřejmě při psaní pomáhal desetiletý syn. Někdo ve zdejších komentářích psal, že tu naštěstí není tak velké množství fekálního humoru. Asi nevydržel až do konce titulků. Kdo však vytrvá, dostane odměnu ve formě názorné audio přednášky na téma druhů prdů. Ó, jak vtipné! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako zas tak strasny to neni, Leslie ma na konte sice lepsi filmy, ale i na tohle se da koukat v pohode a to uz jsem to parkrat videl. Pribeh je docela dostacujici, celkem sviznej, obcas nakej dobrej, i kdyz neoriginalni vtipek a v tom vsem zmatene se motajici Leslie. Ale bohuzel, obcas to vypada docela lacine a triky taky nic extra, ale masky docela povedeny. Ale pak tu je jedno velky plus, vetsinou v Leslieho komediich se objevuje spousta veci jen kuli jednomu zaberu a pak zase zmizi, treba se uspini, udela se forek a dalsi zaber uz je cistej, to tady neni, tady je vetsina situaci dotazena az do konce. Slabsi 3*. ()

JeffScylla 

všechny recenze uživatele

Že jsem to dokoukal nebylo zásluhou filmu ale tím že jsem byl zvědavý jestli lze natočit film s Lesliem aniž by se tam objevila alespoň jedna dobrá hláška nebo alespoň jeden slušný geg. Se slzou v oku musím poraženě uznat že lze. Allan Goldstein to dokázal. Jak Leslieho mám rád a všechny 3 Bláznivé střely považuji za špičku jednoduché ale nadupané komedie a drákuloviny ač jsou zcela odlišné jsem taky ještě skousl stejně jako agenta WC40, tomuhle hodnocení nepřidám ani až budu v důchodu s těžkým Alzheimerem. V podstatě je to odpad a nedám mu takové hodnocení jen proto že mne ničím neuráží. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Rozpočet 26 000 000 amerických dolarů. (Čiban)
  • Keď Dix (Leslie Nielsen) zašpiní Prattovi (Peter Egan) tvár a oblečenie zmesou peny a modrej farby, v nasledujúcich scénach sa toto zašpinenie mení. V niektorých záberoch má napríklad oči čisté, zatiaľ čo v iných ich má tiež zašpinené. (ČSFD)

Reklama

Reklama