Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Ujetá parodie na filmy 2010: VESMÍRNÁ ODYSSEA a TOTAL RECALL, která je velice podobná BLÁZNIVÉ STŘELE, a to nejen tím, že tam hraje Leslie Nielsen. Není to nic extra, jak to už u takových filmů bývá, ale za jedno shlédnutí to stojí. Určitě tak nízké hodnocení neodpovídá filmu. [6916. hodnocení, 226. komentář, 29%, 563. nejhorší film] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako zas tak strasny to neni, Leslie ma na konte sice lepsi filmy, ale i na tohle se da koukat v pohode a to uz jsem to parkrat videl. Pribeh je docela dostacujici, celkem sviznej, obcas nakej dobrej, i kdyz neoriginalni vtipek a v tom vsem zmatene se motajici Leslie. Ale bohuzel, obcas to vypada docela lacine a triky taky nic extra, ale masky docela povedeny. Ale pak tu je jedno velky plus, vetsinou v Leslieho komediich se objevuje spousta veci jen kuli jednomu zaberu a pak zase zmizi, treba se uspini, udela se forek a dalsi zaber uz je cistej, to tady neni, tady je vetsina situaci dotazena az do konce. Slabsi 3*. ()

Reklama

Terminus 

všechny recenze uživatele

"Připoutejte se, prosím!" a série "Bláznivá střela" udělaly z L. Nielsena právem komediální hvězdu a režiséři si zřejmě začali myslet, že obsazení tohoto Kanaďana do filmu z díla udělá automaticky komedii k popukání. Ačkoliv tak netvrdím z pozice zarytého Nielsenova fanouška, domnívám se, že v "Prdě" je nejvtipnější Nilesen sám o sobě (tedy jeho herecká kreace), pak už film nemá příliš co nabídnout. Gagy jsou násilné a nucené, jakoby režiséři tušili, že diváci budou čekat takovou palbu vtipů jako ve výše zmíněných komediálních skvostech. Palba vtipů však postrádá nejen kvantitu, ale i účinnost. Snad jen v té kvantitě se tvůrci vyrovnali Nielsenovým nejlepším filmům. Jedním z nástrojů spouštějícím smršť gagů je obsazení (dvojníků) celebrit do několika rolí (Prince, Madonna, tři tenoři a především pak papež: "Bože, dej mi zprávu!" - "Pane, došel vám email!"). Nicméně jak narážky na Šestý smysl, 2001: Vesmírnou odysseu, tak třeba fekální vtipy (WC pro mimozemšťany, z nichž někteří chodí jen jednou za rok) se míjí účinkem. Snad pro vtipem neobhajitelnou vulgárnost hodnotí mnozí tento film jako "odpad!". Nemyslím si, že je na tom "prda" tak zle. Není to marnost na marnost, spíše jedna z mnoha nepovedených komedií (parodií) - rozuměj komedie, které se daří asi každý desátý vtip. Počkejte však do konce titulků - namísto koláčků a mléka se dočkáte zasvěcení užitečného pro celý život. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Turbo zapnuto...uááááááááááááááá!" ,,Proč se tak radujou? Taky byste se radoval, kdybyste mohl jen jednou za rok..." Není to ani Bláznivá střela ani Spaceballs, ale úplný propadák? To je pro mne většina trapných tekutinových amerických hovadin. Přes řadu hluchých míst jsem se několikrát zasmál a opravdu mě pobavil koncert se všemi eskapádami a trapasy. Příjemný dabing V.Brabce dostává ode mne hvězdu navíc. Je to ptákovina, ale to snad divák očekává, ne? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Keď Dix (Leslie Nielsen) zašpiní Prattovi (Peter Egan) tvár a oblečenie zmesou peny a modrej farby, v nasledujúcich scénach sa toto zašpinenie mení. V niektorých záberoch má napríklad oči čisté, zatiaľ čo v iných ich má tiež zašpinené. (ČSFD)
  • Rozpočet 26 000 000 amerických dolarů. (Čiban)
  • Postavy prezidenta a jeho manželky parodujú Billa a Hillary Clintonových. V jednej scéne prezident urobí narážku na intímnu aféru Clintona, ktorá sa odohrala dva roky pred natočením filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama