Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

igi B.

všechny recenze uživatele

>Šašsko Solvinská SopelSrát< . . . No tak to teda tož tak nějak... . . . Na druhou stranu je ale nutno přiznat, že někteří(!) ze semifinalistů umí fakt dobře zpívat. Škoda jenom, že ten svůj zjevný talent raději nerozvíjejí onou pro >smysl věci< potřebnou >zvýšenou pílí a tvrdou dřinou< a raději se zůčastní takové stupidní šoubyznové kulturní onanie... :-/ . . . Nakonec - ono stačí si jen vzít, jak skončily prakticky všechny ty rychlokvašené >hvězdy< předchozích klání, že... .-( . . . Protentokrát raději bez hodnocení, ta pošetilá děcka (snad až na některé opravdu nes(t)oudné magory z "hvězdné pěchoty") asi až tak moc za nic nemůžou, ty touhy a sny... A doba je taková... Nu, nakonec každému co jeho jest, že zase... - - - - - (Občasně nahlédnuto v průběhu >hry< na tv Nova, komentář zde po >hošanském< semifinále jako mnohý - 18.10.2009) ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné, načančané, prachama přímo přeplácané už jen na pohled, zkoušení ve zpěvu rádoby talentů, kteří stejně dřívě nebo později zapadnou v zatuchlém českém "Showbyznysu".... porota hrubá, nesympatická a nepochopitelně sexistická, je zde naprosto zastoupeno vše z dnešní komerční doby, která při nejmenším postrádá smysl. Říkám kriticky a tvrdě tfůj.... :-(((((((((((((((( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spojení České a Slovenské Superstar mi osobně vůbec nevadilo. Horší už to bylo v tom, že na postu moderátora zůstal exot Mareš, ale zas tu byla alespoň Adela. Porota ve složení Habera, Hejma, Jandová a Dara mi taky nějak nevadila a tak už jen čekat na novou várku finalistů, kteří prošli náročným sítem. Martin Chodúr byl mým favoritem, takže po jeho vítězství zavládla spokojenost. Bohužel se následně dost zahrabal i ON. Naštěstí se tu zjevily i Monika Bagárová a Markéta Konvičková (tak trochu i Bendik, Šmajda a Cristovao), takže tento ročník nevyšel tak úplně nazmar. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si : Bude to jako všechny Superstar? Bude to zase chvilková epidemie, která nakazí diváky a ti soutěžícím pošlou hlas? Ne! Jsem rád, že tyto dva státy se daly do hromady a udělaly z toho více než jen Superstar. K začátku soutěžě - ohromné množstí lidí, které nemá pěvecký talent a sere se tam, aby se zvíraznil.Vadila mi opět ta hvězdná pěchota, kterou pak nakonec ve finále ještě zvíraznili. Je až hrozné, jak za ty dva měsíce tolik soutěžících v sobě našlo nenávist a začlo nenávidět dobře sestavenou porotu s asi nejlepší Martou Jandovou, která byla myslím si nejvíce upřímná z celé poroty. Naopak v porotě mi nejvíce vadila umělá Dara Rolinc, která měla ohmoně nečisté svědomí a hodně soutěžících na ní bylo naštvaných. Př.: Když vypadl JAN Bendig, tak ona se jen usmívala a přitom nechtěla, aby právě on vypadl. Dále okomentuji Leoše s Adélou, kteří s přibívajícím časem šli s humorem hodně dolů a poslední kola byla takovým moderátorským propadákam. Nechápu, proč ve finále nebo finálové dvanáctce byly u dobře připraveného místa dole davy těch malých dětí, které když se mělo vyřazovat pořád pištěly a vše jen kazily. Teď už se přesunu na samotné pěvecké výkony, které byly krásné a některé byly pro mě velkým hudebním zážitkem. Největší hlas měla asi Leona Šenková, Martin Chodůr a Jan Bendig. Upřímně mi bylo úplně jedno, kdo to vyhraje, ale určitě bych nikomu neposlal SMS.Jsem rád, že to vyhrál Chodůr, protože nebyl příliš namyšlený, arogantní a vždy si odzpíval to své. ()

HoneyBunny

všechny recenze uživatele

Stále doufám, že spojení se Slovenskem přinese vyčichlému českému superstarování nový dech. Před pár lety jsem na Markýze sledovala tu slovenskou řadu s Dominikou Mirgovou a ta mě příjemně překvapila spoustou nových prvků (zpívání ve dvojicích, unplugged večer atd.). Leoš Mareš se celá léta neobtěžoval změnit svůj moderátorský styl, takže je stále stejná vlezlá dětina, už se teda moooc těším na jeho "originální" česko-slovenské špičkování s Adélou. PS: Taky se pořád nemůžu zbavit pocitu, že sleduju pořad, který je nekolik let za zenitem. Asi jako by se teď Nova vytasila s česko-slovenským Big Brotherem. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama