Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Hennes odpad!

všechny recenze uživatele

Já nedávám moc rád "odpad", vždy se snažím dát alespoň jednu hvězdu za snahu, jeden dobrý vtip, popřípadě hezkou holku. V tomto případě jdu ale až na dno. Proč nás s něčím takovým stále někdo otravuje. Populární hudba si stejně půjde svým směrem, bez ohledu na to co se tady děje. Čtyři celebrity, které jsou sice mediálně známé, jsou ale opravdu "ti", kteří mají rozhodnout o umění či neumění ? Michal David zblbnul mladé před třiceti roky, dnešní mládež je jinde. Pepa Vojtek je roker a jde si svým směrem, mnoho mladých mu svým zjevem a stylem nemůže nic říct. Rolincová nazpívala jedny "zvonky" a co od té doby ? Ten poslední exot je úplně bez komentáře. Ten má opravdu možná jen rytmus, ale rytmus není hudba. Do toho poblázněné publikum, když někdo zmáčkne svůj "čudl" a všichni hltají proč je chtějí do týmu. Pro pána krále o čem to je, vždyť je to pořád to stejné dokola. Vlastně pardon, dokola se točí teprve až teď, ten kdo chce mít ksicht přes celou obrazovku. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

SuperStar i spousta dalších soutěží podobného ražení mě vždycky bavily. Sice trochu zvráceným způsobem, ale bavily. Tomuhle ovšem nějak nemohu přijít na chuť. Snaha o "vážnější" pojetí totiž skončila na půl cesty - už tu nemáme žádné tragédy a vtipné situace, ale zároveň se to zdaleka nedokázalo posunout směrem k něčemu inteligentnějšímu. Zkrátka SuperStar očesaná o vše, co jí dělalo zábavnou. Po prvním díle nemám chuť to sledovat dál. /25% a 1*/ ()

Reklama

salahadin

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen upoutávku a už se mi chtělo zvracet...... nebudu hodnotit, nicméně "kvalitu" tohoto dotočného škopku si dovedu živě představit. Ale protože nejsem masochisticky laděný klient blíže nejmenovaných salonů, nevím, proč bych si měl něco takového vůbec představovat.... PS: Mareš ještě žije??? ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem na to poprvé narazil, všiml jsem si, že se nám tu o super khůl show stará pirátka silnic, vyčpělé dítě komunismu Míša a rapujicí CD-rom, měl jsem dost a dost mám i teď po zhlédnutí jakéhosi VIP střípku, kde se ti protřelí mediální otrapové tahaj s dětmi po barech, s dětmi, kterým do dutých hlav vštípili utkvělou představu, že z nich udělaj stejné hvězdy, jakými jsou oni sami. Ne, na tento pořad se nemohu koukat a ani bych to v životě nikomu nedoporučil. Otřesný kýč s hraním si na hledání STAR, přičemž se jedná jen přehnaně medializovanou show za účelem záchrany vlastní kariéry výše zmíněných milionářů-živlů. Kurva, čemu se mám jako smát? ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co je na tomto "inovativním" pořadu zajímavé, je dětinsky naivní představa těch idiotů (rozuměj: "zpeváků"), co se do toho přihlásí a doufají, že se z nich stanou profíci nebo snad hvězdy. Tak nějak bych čekal, že za těch deset řad SuperSrát a jednoho X-Traktoru všichni vědí, že "prorazí" maximálně jedna zpěvačka za pět řad, a to ještě musí řádně pohulit majetného producenta, jehož semeno bude po dobu jednoho roku s předstíraným úžasem zdarma polykat a ten jí pak možná natočí CD s jednou písničkou, které se bude přidávat k balení Perwollu zdarma. "Lidé", co čumí na tuhle sračku pak ve Slavíkovi posílají hlasy Gottovi, Bílé a jiným playback Tutanchámonům české estrádové pop "scény", která zamrzla před dvaceti lety a nehodlá se hnout z místa. Přesto se ti samí lidé před startem nových a nových variací na "Pop Idol" nechají přesvědčit, že skrze své Nokie 3310 musí akutně najít nového zpěváka pro Česko-Slovensko. Extrémně zadlužená TV Hovna s tváří zpravodajství TýTý Borhyovou, která netuší, co je CNN, za to vám s úsměvem přečte zprávu o nově narozených zvířátkách, je schopná ždímat z tohoto patnáct let starého formátu i tu nejposlednější kačku, kterou by jí mohl vychcat a česká teen generace spolčená s důchod people, nehodlá u volby svého televizního programu nadále přemýšlet. Klasicky nasrat za 0%, ostatně jako u všech jiných (stejných) zpěváckých sraček zamrzlých v roce 2001, které se českému diváctvu pokaždé představí jako vrchol televizní zábavy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama