Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Čo mám hodnotiť? Moderátora, (šlohnutý) model, alebo snaď súťažiacich? Ostáva snáď len porota, ktorej česká zostava je bohužial jeden veľký fail. Že bude Troška motať jedno cez druhe sme šeci vedeli, ale čo tam predvádza ta Šeredová, z toho by aj Kelišová blinkala? Byť producentom tak od talinov žiadam odškodné a Gigiho pravú nohu. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

To, že je někdo "talent", by mělo vycházet z předpokladu, že se nikdy neučil hrát na housle v hudební škole, ale přesto to skvěle umí, nikdy nechodil do taneční školy, ale perfektně tančí, nikdy veřejně nezpíval a přesto svým vystoupením strhne davy. Ovšem do soutěžích takovýchto talentů se přihlašují jen lidé, co chodí od dětství do kroužků a jejich "talent" se od nich očekává. Do takových pořadů by se měli hlásit skupinky lidí, kteří si jen tak z hecu složili skupinu z kamarádů a zjistili, že něco skutečně umí a jde jim to dobře, ne skoro profesionální artisti z cirkusu, kteří to dělají jako obživu. Až to někdo vyhraje tak co? Stejně po něm za měsíc pes neštěkne, stejně jako po všech Superstar, tak proč se tím zatěžovat :) ()

Reklama

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Nova a její továrna na debility. Debilové sledují pravidelně tento, pro debily určený pořad, kde vystupuje banda netalentovaných komediantů a ti největší břídilové zasazení do poroty jim fandí i se známým komerčním ztroskotancem Marešem. Tato kopa sraček je dobrý základ pro vymývání mozků a nekvalitní život. DANGER!! ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Za Zdeňka Trošku a občasná příjemná vystoupení. Ostatní figury jsou odporné. Šeredová nám ukazuje, že má IQ houpacího koně (co dělá kurva v umělecké porotě), Banášová si spletla pole působení (do poroty nepatří - nemá tam co dělat), Habera si v přítomnosti Trošky nemůže dovolit být vulgární a Leoš Mareš s fousama. Když se na to tak koukám, tak zde selhalo téměř všechno. Od výběru porotců až po všechny ty trapné tanečnice. Umělé, trapné, neživé! ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nepřestávající reklamní kampaň mě tak obtěžovala, že jsem se rozhodla natruc koukat na konkurenci. V 19.50 jsem ale ze zpráv nepřepnula a "Talentmania" na naší televizi běžela až do konce. Leoše jako moderátora uznávám, Alenu Šeredovou jako porotkyni bohužel vůbec. Ostatní mi nevadili a neřešila jsem je. Vulgarit (hlavně od Habery) bylo ale mnoho a třeba představování kandidátek na moderátorku zavánělo trapností. Skončit pořad asi o 40 minut později, než bylo inzerováno v programu, taky není hezké. Přesto jsem se bavila a hodlám koukat dál. Druhý den po vysílání jsem viděla také konkurenční pořad a musím říct, že stejně jako před lety s "VyVolenými" se Prima vytáhla a Novu v boji porazila. Její pořad budu tedy hodnotit ještě lépe. Soutěž jsem tedy ze záznamů sledovala až do konce. S vítězkou jsem spokojená. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama